Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Yak

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 1222 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 1222 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.6
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Dánsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
24 dub 2017
10.0

Nothing to put a finger on! Close to the Main Street, ADO, shopping and beach. Clean and cosy - could definitely recommed. Would for sure stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
23 dub 2017
10.0

Great hostel! Nice bar, staff is awesome and the bar rocks it! Good for sleeping as well! Totally recommended

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
10.0

Loved it, great time. a lot of international people, friendly bar staff. Good welcome at reception, all good.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
17 dub 2017
8.6

We loved the Yak, it was an amazing place to stay! Friendly staff, good security, great vibe with the bar and the evening activities. We thoroughly enjoyed our stay here and would return again in a heartbeat!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Jossykaboom
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 dub 2017
9.1

En general muy buena ubicación creo que excelente todo te queda muy cerca, el lugar es limpio y seguro me hubiera gustado tener conector eléctrico y lámpara en la litera como en otros hostales que visité pero en general volvería a quedarme... Buen precio y el bar es bonito 😃

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 dub 2017
10.0

Muuuy lindo hostel. Las habitaciones son amplias y super limpias. El personal es muy copado, y siempre se hacen distintas actividades así que eso esta buenisimo!! El desayuno es rico y el wifi funciona perfecto. Súper recomendable!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • drugxxi2784
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2017
9.7

Hostal increíble! Me encantó en ambiente, las actividades y las habitaciones están muy bien ! Recomendado !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
15 dub 2017
9.7

Es un lugar centrico, a buen precio. Si vas solo es buena opción porque organizan fiestas en el patio del hostal y actividades para visitar cenotes, playas y ruinas. Me encantó!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
10.0

The best thing about Playa! Location is great!! and the rooms were clean and had everything we needed. But the main thing about this place is the chilling area and the bar. We had so much fun there and we met so many people that we spent most nights there! Relativly cheap high quality drinks. The staff are helpful and friendly and there are dozens of activities. Definetly a 10!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
9.7

I had an awesome stay at the YAK. Very frendly staff and nice atmosphere. Also they sell drinks at a very good price and try to come up with activities to integrate everyone. I recommend to anyone staying in playa. ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.