Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 771 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 771 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 8.8
The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B Located at 214 W. 6th. Str., Irving, TX, Dallas.
The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B
USA
Dallas Texas 75060 214 W. 6th. Str., Irving, TX
87% 771
32.8083598 -96.9482088
The Wild, Wild West Dallas Irving Backpackers' B&B
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2016
9.7

Staff were friendly and welcoming. Hostel is secure, and it has a strong wi-fi signal. Would stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2016
9.1

Das Hostel ist absolut zu empfehlen. Es ist sauber, ruhig und ein convenience store ist direkt gegenüber, wo man auch Bier kaufen kann. Jimmy, der Hostelmanager ist total freundlich und hilft euch gerne weiter. Viele Bemängeln hier die Lage, aber Busse und Züge gehen in die Stadt. Mit dem Zug ist man in 10 Minuten am Union Tower (Downtown)! Das einzige, was ich hier wirklich bemängeln kann ist, dass es keine gemütlich Couch im common room gibt. Das wäre gerade beim schlechten Wetter ideal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 lis 2016
8.3

Ho soggiornato nella struttura soltanto per una notte, luogo molto carino ed accogliente anche se piccolo in generale. L'ho scelto per il buon prezzo anche se si trova un po' fuori dal centro città, ovvero quasi 20 min di auto (Uber mi è stato d'aiuto in questo caso)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 lis 2016
9.1

Great place to stay! You might be a little far from town but it's only a 10 minute walk to the station and the train goes straight into the city. Staff are great, rooms and bathrooms are clean and there is a great little garden out the back :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 lis 2016
6.6

찾아 가는데 조금 힘들었음. 하루 묵었는데 진득이 벌레가 손가락 물어서 한 삼일동안 고생했음. 침대는 괜찮았는데 아마도 이불에세 진득이가 있었던거 같음. 이불은 하얀색 솜은 아니고 뜨게질로 뜬거같은 이불. 그냥 하루정도 잠만 잘 정도면 괜찮지만 장기 투숙일경우는 추천하고 싶지 않음.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 lis 2016
10.0

really nice staff and great location. super friendly

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 lis 2016
9.4

I arrived there and it was a small walk from the train station. I was welcomed by the host who runs the day to day things. He was the best part of my trip. He was polite and nice to talk to. He would make dinner and all you had to do is pay five bucks for a plate. The hostel itself was very very clean and I loved that. It also wasn't to far from places you can eat at. I would so go back again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 lis 2016
9.4

Very pleased with the attitude and the extra Care staff did to make my stay Pleasant

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • davidjamesparker6327
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
9 lis 2016
8.3

Between Fort Worth and Dallas a good mid way location. Only $16 in an Uber from Dallas downtown. A nice mix of rooms and good facilities. Staff were friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
5 lis 2016
9.1

Great vibe. Great host. Close to TRE station. With being one of the only properties in the area, it doesn't take that for granted.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.