Hostelworld.com

The White Tulip Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 1,885 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 1,885 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 8.0
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.2
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.6
The White Tulip Hostel Located at Warmoesstraat 87, , Amsterdam.
The White Tulip Hostel
Netherlands
Amsterdam Noord-holland 1012 HZ Warmoesstraat 87
76% 1885
52.3746167 4.8971343
The White Tulip Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
21 čer 2016
8.3

Buen ubicado. Pero está bien relacion precio calidad. Para ir a dormir y nada más. No es lindo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 čer 2016
7.7

Cool place right in the middle Of the action. Not recommended if you want a quite night sleep.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • oayalax
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 čer 2016
8.9

The place was fine, and all the staff were nice and helpful, but it was way too expensive, considerating that There's no breakfast included

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2016
7.7

The cleaning team stole my towel because they thought it was theirs. At least they provided me with a free one, but it was a bit annoying. Otherwise staff very friendly, best location, and cleanliness is okay. Wear flip flops in the showers.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 čer 2016
8.3

The only problem I had was that they didn't provide a locker for my things. Else it was amazing.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2016
5.4

Cramped place, lack of hospitality, particularly the person manning front desk in morning. Very very basic

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 čer 2016
7.7

Nice place! Very good location.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 čer 2016
6.3

Very helpful and polite staff, not a bad price, but there was so much noise from the street! Also had a very frat-house vibe. Don't stay here if you want to sleep.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2016
7.7

The location for this hostel is great, almost everything we wanted to do was in walking distance and it was an easy walk from the train station. The staff were friendly and helpful. From our room you could hear some noise from the street below but it didn't affect our ability to sleep. The atmosphere of the hostel wasn't as social as I expected but I didn't spend much time in the Irish pub below and at least everyone was very considerate of others.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
10 čer 2016
8.6

Pretty expensive on the weekends but it had a fun atmosphere with the bar next door that you get 20% off at. Not really a common area to speak of but still a nice hostel

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.