Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Venice Beach Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 1114 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 1114 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.8
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.9
  • Čistota 7.1
  • Zařízení 6.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
10.0

A pleasant place to stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2017
10.0

This place is great. And Venice is a great place to be.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čer 2017
6.9

C'est plus ou moins sécuritaire. Aucun verrous pour les chambres. Aucun verrous pour les salles de bain...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čer 2017
4.6

The worst Hostel i've ever been in. The mattress was terrible... you can feel every single spring. High price low quality... its a pitty

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 čer 2017
4.6

Pros: the house is in a nice neighborhood, the house has an interesting allure and charm. Cons: not enough showers and toilets for the capacity of people, very uncomfortable, old mattress, weird smell all around, generally unclean (toilets, shower with mold on the curtain), you can find places closer to the beach with better facilities and for only a few bucks extra. I tried to make my stay there as short as possible, and it was definitely not worth the amount I paid.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Kuwait, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 čer 2017
6.0

Great staff.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 čer 2017
7.1

Has 2 locations, I stayed at the less fancier one. It was very basic barebones type feel. There were no staff or main desk where I stayed. TV room just a couch with old TV. Big kitchen tho.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
28 kvě 2017
8.0

Open house with spacious dorms and common area. However, just two bathrooms without proper separated showers/toilets and possibilities to change. Plus, everyone was basically able to walk in and out of the house.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
24 kvě 2017
10.0

Really nice hostel and good location to the beach. You can rent bikes for cheap and bike down Santa Monica/Venice beach. Staff are super friendly and helpful. The only thing was that the room I was in had slate windows, so it was quite a noisy sleep due to traffic outside. Other than that one thing everyone was great!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 kvě 2017
9.4

Loved this one place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.