Hostelworld.com

The Times Hostel - College Street

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 2,367 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 2,367 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.7
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 8.6
The Times Hostel - College Street Located at 8, College Street, Dublin, Dublin.
The Times Hostel - College Street
Ireland
Dublin Dublin 2 8, College Street, Dublin
87% 2367
53.3457734 -6.2576794
The Times Hostel - College Street
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 dub 2016
8.0

The room and toilet smelled quite musty.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 dub 2016
9.4

We loved staying here. It was a great location, easy to walk to tourist attractions but a nice quiet night. We made frequent use of the kitchen for cooking meals. Very nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 dub 2016
8.6

Prime location, really easy to get to and from the airport and the city center! Everything is very walkable.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 dub 2016
10.0

The hostel was very clean and very well located. The night receptionist, Martynas, was very helpful and friendly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 dub 2016
9.4

Accueil très sympa et souriant Chambre très correcte bonne literie Prévoir de monter et descendre plein de marche c'est un peu le labyrinthe mais ça fait le charme de l'auberge. Petit dej accueillant et cuisine bien équipée et jolie Juste à côté de temple bar , 5 min à pieds. Réduction pour le parking aérien situé dans le quartier de temple bar. 18 euros pour 24h au lieu de 39. Faire tamponner son ticket de parking à l'auberge et se rendre directement au monsieur du parking pour payer...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 dub 2016
8.6

Great hostel, but way more expensive than in any other city Ive been too. Not sure if it was worth the extra money, but it was a clean safe hostel with a fun atmosphere.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 dub 2016
9.1

Really nice hostel!! The staff was amazing, it is well situated, really clean and tidy!! The only negative point, the atmosphere was not so great in the common room, there was no way we could start a discussions with other people. the other guests were boring though compared to the other we met in other hostels! Lack of luck on this one I suppose!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 dub 2016
7.1

I stayed in a 10 bed room with an ensuite bathroom. There was 10 people using that bathroom and I don't think it was cleaned. However, the other facilities were quite nice! The staff were very kind and helpful, the atmosphere was GREAT, and the location was PERFECT! I'd definitely stay there again, I'd just bring my flip flops this time. :) They also host free events every night! (The free dinner night was my favourite!)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2016
7.4

L'auberge de jeunesse n'est pas de première jeunesse mais elle propre et très bien située. Nous n'avons pas vu d'ascenseur alors que nous étions au 5eme étage... Peut-être avons nous mal regardé.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2016
9.1

Een prima plek. Zaten helemaal boven in en geen lift kan voor sommige bezwaarlijk zijn. Personeel super vriendelijk en WiFi prima. Was niet echt schoon maar ook niet zo dat je er weg wilde.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.