Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Secret Garden Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 209 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 209 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
24 úno 2017
10.0

Great place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 led 2017
10.0

This is a fantastic hostel. It's vibe is very homely. From the moment you walk and are greeted by reception to when you enter your room, it is very comforting. This is one of the cleanest hostels I have stayed, and would recommend to anyone going to Krakow.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 pro 2016
9.1

Great hostel, very nice staff, pretty, comfortable room and great big breakfast (worth its price for sure). I wish I could have stayed there longer. Hopefully next time in Crocow.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Norsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 pro 2016
6.9

OK. Nothing more, nothing less.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2016
9.7

This is an excellent place to stay, good location, friendly staff, bed could be a bit more comfortable but overall would happily go back again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 lis 2016
10.0

This hostel was wonderful. I loved my room upstairs under the roof. Everything was very clean, cozy and inviting. Excellent breakfast (one of the best I ever had in a hostel!). Very good location too, close to loads of pubs and restaurants. Thank you for a great stay. I definitely want to come back someday! :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 říj 2016
9.7

Super aconchegante o hostel! Decoração fofa, café da manhã ótimo, staff super atencioso, áreas comuns bem grandes. O ponto negativo é o fato de nao ter elevador (o q é bem comum en hostel)...

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 zář 2016
9.7

Great hostel! The room was very clean and the bathroom as well. Breakfast is simple but delicious. Comfortable beds, friendly staff. We had a good time there. I would recommend it!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 zář 2016
9.7

Wer ein ruhiges, sauberes und entspanntes Hostel sucht, ist im Secret Garden genau richtig. Obendrein gibt es ein super Frühstück. Jederzeit gerne wieder!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2016
10.0

My first trip to Poland, and my first ever stay in a hostel! We were a group of 3 ladies on a long weekend. One of us had a single en-suite, and the other two shared a room for 4 ensuite Secret Garden was exceptional! Nicely decorated, very clean, perfectly located just 10 mins walk to the heart of the Jewish Quarter, & 15 mins walk to Market Square. The staff are friendly, the rooms are very comfortable & the breakfast they laid on every morning was brilliant! Totally recommend staying here.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.