Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Princesa Insolente Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 1357 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 1357 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 8.8
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 7.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • tarvnkl7874
  • Izrael, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 srp 2017
10.0

Can't believe that hostel in this level is so cheap. There is huge kitchen and a lot of place to sit and hang out. The staff is extrimly nice and the dorms are realy comftorbale!!. The best place to go in santiago.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • marliesgosselin
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
31 čvc 2017
9.1

Bedden waren geweldig en het personeel super vriendelijk

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 čvc 2017
2.0

Não estive la mas meu cartão foi hackeado e fraudado. Tentei cancelar pois fui para o princesa Insolente de Pucon. Nao consegui reaver o valor da reserva

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 čvc 2017
9.1

Es un hostal súper cómodo, tiene todo lo necesario para descansar, lo único malo fue que al llegar la chica que me atendió no se tomó la molestia de mostrarme el hostal ni tampoco indicarme que servicios tenían.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 čvc 2017
5.4

Durante toda mi estancia no tuve internet. En el lugar no hay buena calefacción. La limpieza de las habitaciones es mala.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
30 čer 2017
9.7

Cool place to stay! Very clean and the staff was very nice!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 31 Recenze
3 čer 2017
9.4

O hostel é bom e muito bem localizado. O staff é muito solícito. Ter calefação nos quartos ajudaria muito, porque em Santiago faz muito frio no inverno. Recomendo o hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
21 kvě 2017
3.4

Don't come to this hostel... it's a bad place. I had a private room which didn't have a door to the bathroom and when I booked on Hostelworld I agreed to pay $63 Australian dollars but when I arrived I was charged more in American dollars as they have a policy of all payments must be in US dollars - therefore if your nations currency is weaker than the US dollar you will pay more.. I confronted them and they refused to give me a refund.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • CasperR
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
13 kvě 2017
7.4

Nicely located between bus terminal and the centre, and closeby the metro. Hostel is very nicely decorated, with a nice living room to chill and have sport channels. If you want to skype, forget it. Because the wifi is pretty poor. Staff is willing to help but thats about it. They dont really create a nice atmosphere and are mainly focussed on their own group. Beds are really good. Would recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 46 Recenze
12 kvě 2017
10.0

I had some personal trouble going on in santiago and the staff was very nice and helpful. especially barbara took a lot of time to help me solve my stuff, thank you a lot :) the hostel is in a cool location, easily reachable by metro, very nice common areas and goof atmosphere:)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.