Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Only Backpacker's Inn

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 937 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 937 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.9
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 7.8
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 8.6
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 srp 2017
10.0

Uno dei migliori ostelli nella mia lunga, lunghissima carriera di viaggiatrice. Tutto bellissimo e ben organizzato, grazioso ed accogliente.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
5 srp 2017
9.4

Très bon hostel, Je le conseille vivement aux voyageurs souhaitant faire des rencontre :) Ambiance bar taverne au Rez-de-chaussée avec des petits concerts tous les soirs, belle terrasse, grand espace de cuisine ! On se sent comme chez soit, de belles rencontres, j'ai même prolongé mon séjour ! Merci au staff pour son accueil!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2017
10.0

Thank you for creating this place!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
29 čvc 2017
8.6

Cool hostel. Awesome murals and decor and vibe. We only had one night but would definitely stay here next time we are in Toronto. Breakfast was really good too!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2017
10.0

Great staff, super cool bar and cafe below, awesome patio, comfy beds. What more could you want

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
22 čvc 2017
9.4

Good place to stay. Enjoyed chilling out there for a couple days.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 čvc 2017
10.0

This place is really great! Its near a subway station, a lots of places nearby to eat and the people is really cool.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 čvc 2017
8.6

My buddy and I needed a cheap place to stay for the night since we were in Toronto for two concerts and it was a great place to stay. I would recommend this place for anyone. Rooms were really good and quiet as well with two great patios. Great pub down stairs so if you are a beer fan it's a great place to drink.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jthelly125117
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
12 čvc 2017
9.1

Nice hostel, bar downstairs is well equiped and the rooms are clean and large enough

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 čvc 2017
8.3

가격대비 충분합니다! 하루정도 묵기엔 적당한 것 같아요

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.