Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Old Countryhouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 629 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 629 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 7.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.0
  • Čistota 9.5
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 úno 2017
7.4

Schönes Hostel nur leider echt weit weg vom Stadtzentrum

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
12 úno 2017
9.4

Great hostel. Great facilities. Good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
11 úno 2017
9.1

PROS - Great atmosphere if you're looking for a friendly but quieter place. I was in one of the "houses", with 4 or 5 rooms, plus a large lounge/living room, a large kitchen and 2 showers, 2 toilets. 4-bed dorm is decent size. "House" set up and lawns make it cozy/friendly. The basics (grocery store, dairy, etc.) are across the street, so that's convenient, and it's a 25-30 minute walk or short bus ride. CONS - Most rebuilt shops/bars/restaurants are west of downtown (this is east of downtown).

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
9.1

Ein super schönes Hostel, alle sehr freundlich und hilfsbereit

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
9.7

It's a great hostel if you've been travelling all day and need a good sleep. The staff are all very lovely.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 led 2017
9.7

An excellent first hostel experience. The only complaint was it wasn't right in Christchurch CBD. The walk was nice after a long plane flight though. Staff were super friendly and helpful and atmosphere was very welcoming

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 led 2017
9.1

Very good hostel!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 led 2017
8.9

The sauna was not working. Unfortunately also not after three days.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
16 led 2017
7.7

Really nice space to come back to after a day exploring Christchurch. The hostel is cleaned properly and regularly (fridges too!). Nice garden.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
11 led 2017
9.1

The staff were very friendly & helpful & the venue was wonderful with old rustic buildings. It was very peaceful and only a 20 minute walk from Christchurch. I had informed the hostel my friend & I would be arriving late & received an email saying payment must be made by 10am next day. We arrived on time & I was told full payment had been taken directly from my account. I was not happy about this as I had not been told this would happen & also had not given permission. It messed up finances.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.