Hostelworld.com

The Lodge at Crystal Palace

  • Crystal Palace National Sports Centre, Upper Norwood, Londýn, Anglie
Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 301 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 301 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.0
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.9
The Lodge at Crystal Palace Located at Crystal Palace National Sports Centre, Upper Norwood, London.
The Lodge at Crystal Palace
England
London se19 2bb Crystal Palace National Sports Centre, Upper Norwood
81% 301
51.4216773 -0.0698447
The Lodge at Crystal Palace
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 dub 2016
6.0

Room heaters were not working. Lodge administration were not efficient enough to repair it even in 2 days . Reception staff was rude & unco-operative & not bothered about it. wifi signals are very weak & therefore of no use . hotel is at good location but above things need to be taken care of.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Singapur, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
27 úno 2016
9.4

Waking up every morning with an amazing view of the grounds below!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 úno 2016
8.6

I am always struck by the wonderful welcome that I receive by the wonderful lady at reception. It is not just when I arrive, there is always a cheery , 'Good morning' every day too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
3 pro 2015
10.0
Přeloženo: Google

Skvělé místečko a dobrá hodnota za peníze. Samozřejmě, že ne Ústřední není centrální ceny London London, ale jeden. Velmi blízko vlakového nádraží. Zaměstnanci jsou velmi přátelské a užitečné. Místo je čisté a teplé. To byl můj druhý pobyt v Lodge,

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 lis 2015
9.1
Přeloženo: Google

Skvělým místem k pobytu, docela pohodlné, ochotný personál v hezké lokalitě.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 lis 2015
7.1

Martin and Joan made my stay 100% better. Excellent customer service, can't fault them! Shame about the quality of the building.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 lis 2015
8.6
Přeloženo: Google

Je to dobré místo k pobytu. Opravdu dobrá hodnota za peníze. Příjemný personál

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 lis 2015
8.3

Nice area surrounded by large park. 8 mins from bus and railway station. Located in zone 3 / 4 a bit far away from Central London but Bus no 3 runs directly to Regent Street. Nice and friendly staff. Weekends are crowded with school us and family while few visitors on weekdays. I stayed in a single room that bathroom has to share with another double room just next door. I stayed here for 5 nights. There was no body stayed at next door so I used the bathroom on my own. Laundry room is on basement

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.