Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The LightHouse

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 780 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 780 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 8.5
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.4
The LightHouse Located at Barao da Torre, 175. Casa 20, Ipanema, Rio de Janeiro.
The LightHouse
Brazil
Rio de Janeiro RJ 20411-001 Barao da Torre, 175. Casa 20, Ipanema
91% 780
-22.9833848 -43.2011604
The LightHouse
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 srp 2016
8.6

A proprietária Roberta conduz o hostel com muita dedicação, o que acaba tendo resultados muito positivos. O espaço todo é muito bem cuidado, impecáveis a limpeza e a organização do espaço. Confortável, aconchegante, quartos bem arejados e boas instalações (em que pesem os banheiros bem pequenos e o terrível treliche, terror que vem se espalhando pelos hostels). A localização é excelente e os funcionários prestativos, embora as vezes eu sentisse que não estavam tão afim de dar atenção.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 srp 2016
8.9

Great little hostel with a yummy free breakfast. Price was a little high because of the Olympics, which is understandable. Great location; short walk to Ipanema beach and metro station. Loads of restaurants close by. The common area in the hostel lacked atmosphere.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 srp 2016
8.9

O hostel é excelente, limpo, e tudo novinho! Tem café da manhã, e os funcionários são super atenciosos. O único problema é que é bem pequeno, e para pessoas muito criteriosas fica um pouco apertado a quantidade de pessoas/quarto.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 srp 2016
8.3

My stay here was really good, Roberta is the best, so friendly.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 srp 2016
10.0

This is an amazing hostel! I came for the Olympics and from the moment I checked in, I was greeted with a warm welcome. Never did I feel out of place bring here and the atmosphere was just awesome! I had to have my tickets delivered to the hostel and of course, there was no issue here. This is by far my favorite hostel in Rio!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 čvc 2016
9.7

Todo muy limpio, la atención de Luca y Roberta 10 puntos, siempre dispuestos a ayudar. Sin dudas volvería a alojarme allí. Saludos

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 čvc 2016
9.1

Great hostel - clean, small so you get to know everyone, helpful staff. Only two downsides - wifi doesn't work well in rooms (works fantastically in main room) and the kitchen is tricky (no stove - instead 1 electric stovetop that doesn't always work; no pasta strainer; etc). Need to work on the kitchen a bit, but besides that great hostel. Cheap food and metro nearby. Recommend for sure!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čvc 2016
10.0

It's near everything: subway, beach, cool places (all gay-friendly). The place is very clean, breakfast is great and I have met people from all over the world.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 čvc 2016
9.1

We really enjoyed our stay at the Lighthouse Hostel. Even though there were small renovations going on when we arrived everything worked out perfectly. The staff was super friendly and especially Roberta was always super helpful and gave us lots of advice. We can warmly recommend staying at the Lighthouse Hostel. Annika & Ann-Sophie

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 čer 2016
10.0

Lugar muito bem arrumado, localização ótimo, preço justo, com certeza voltarei!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.