Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 100 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 100 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.6
The Hostel Located at 3315 Village Drive, Teton Village, Jackson Hole.
The Hostel
USA
Jackson Hole Wyoming 83025 3315 Village Drive, Teton Village
90% 100
43.6538242 -110.7145423
The Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • micfrutiger591
  • Švýcarsko, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
15 srp 2016
4.9

Gute Lage für die Berge aber unbehilfliches Personal und komische Ausstattung (Abspülen bei der Waschmaschine, Mikrowelle und Kühlschrank im UG bei den Skien). Extrem laut da alles nur Holz.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 čvc 2016
8.6

Cette auberge de jeunesse est bien située et idéalement placée pour découvrir le parc du Grand téton. Toutes les prestations sont très correctes mais le prix reste élévé pour un établissement de ce type, dû au fait que toute cette région est excessivement chère.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
27 čer 2016
10.0

I have stayed at several hostels across Europe, Peru and Ecuador, some were very good, a few just OK. The Hostel in Jackson was my first US Hostel and was right up there with the very good, among the best. The location was perfect, clean and had a very spacious common room in the basement. If I go back to Jackson I will try and get a room at The Hostel again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 čer 2016
7.7

Friendly staff, clean and well equipped rooms. Towels are provided which is a nice touch. Fantastic common room. Good value for money. I would suggest having a car if you're staying here, as it is some distance to the airport, the town of Jackson and other places of interest.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 25 Recenze
8 čer 2016
9.1

Awesome hostel! Has everything you need for a comfortable stay, though a proper kitchen would be handy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2016
9.4

Everything is excellent and the price is cool.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
10.0

Great Hostel! I'd recommend it to anybody. Staff are awesome! Level of Cleanliness is the same as any hotel, even any next one. I will come again!!! Bear

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kattiee
  • Australia, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
17 kvě 2016
10.0

Awesome hostel. It's in the same village as a bunch of fancy resorts but it's so much cheaper. Beautiful location with all the facilities you need. Friendly staff and a cool common area with games etc.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.