Hostelworld.com

The Hostel B&B Utrecht City Center

Ceny
mapa
Recenze
4.7
Hodnocení 604 recenzí
  • Hodnota za peníze 3.9
  • Zabezpečení 5.4
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 4.9
  • Atmosféra 4.7
  • Čistota 2.9
  • Zařízení 3.8
ZAREZERVOVAT
4.7
Hodnocení 604 recenzí
  • Hodnota za peníze 3.9
  • Zabezpečení 5.4
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 4.9
  • Atmosféra 4.7
  • Čistota 2.9
  • Zařízení 3.8
The Hostel B&B Utrecht City Center Located at Lucasbolwerk 4, , Utrecht.
The Hostel B&B Utrecht City Center
Netherlands
Utrecht 3512EG Lucasbolwerk 4
47% 604
52.0931003 5.1262197
The Hostel B&B Utrecht City Center
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 kvě 2016
9.7

Ik heb een overnachting bij b&b Utrecht gehad op zaterdag in April 2016 en dat was waar voor zijn geld.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

WAS OOK EEN HEEL VRIENDELIJKE GAST

  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
4.3

Het was echt heel vies en verouderd.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 dub 2016
4.0

Personeel spreekt geen NL, is niet gastvrij/dienstverlenend en deed er ruim 30 minuten (!) over om ons in te checken. Hostel ligt zo goed als midden in de stad, ideaal! Het is echter erg 'pauper', veel lawaai 's nachts door andere logees die midden in de nacht gitaar spelen recht voor ons slaapkamerraam en niet schoon (zo te zien wordt alleen de vloer zo nu en dan geschrobd). Voor dit alles was het erg duur, tenzij je zoveel drinkt dat je er wel doorheen kunt slapen...

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

HET IS JAMMER DAT U GEEN ENGELS SPREEKT DAT ANDERE GASTEN LAWAAI MAKEN KUNNEN WIJ NIETS AAN DOEN WIJ KUNNEN MOEILIJK DE PLAFONDS GAN SCHROBBEN DE VLOEREN BADKAMERS VENSTERBANKEN WORDEN ELKE DAG GESCHROBT DE HOSTEL IS SIMPEL EN BASIC WIJ HEBBEN U NIET BEREKENT DAT U IN EEN 8 PERSOONSKAMER SLIEP DAT WAS ANDERS 35 EURO EXTRA MAAR BEDANKT EN EEN PRETTIGE DAG

  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
4.6

Overcrowded rooms. Bad plumbing. Computers in the common room don't work. Method of contacting the owner at night is via the intercom- it goes to her phone- is no good if problem is outside. On a noisy street. Not enough working loos. Didn't seem clean- sheets were fine, but generally... Main problem is the room with lots of beds crammed in.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

what people are doing on the street we don t have influence than you have to be on the countryside

  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
4.9

Dont expect too much from this hostel. Location is good, inside the old(er) building it's a mess. Overall we had a good time though

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

THE TOILETS ARE RENOVATED THE KANTINE KITCHEN AND ENTRANCE WE HAD A PROBLEM WITH A PART OF THE GROUP THEY MAKE A MESS EVERYWHERE

  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 dub 2016
2.9

The location is cool, but that's about it...unfortunately. The hostel is dirty, the bathroom is full of mold, and the atmosphere is like "Welcome to the shitiest hostel! We don't care whether you like it or not - we're the only hostel in town so give us your money and shut up".

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

SORRY THAT YOU DIDN T LIKE IT BUT WHY DID YOU STAY TWO NIGHTS THAT IS VERY STRANGE BE A LITTLE POLITE AND WHY DID YOU STAY TWO NIGHTS VERY STRANGE

  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 dub 2016
6.0

The hostel is cheap, that is true, but the conditions in the bedroom are not so good, the beds are very uncomfortable and noisy, and the bathroom is not in good condition. On the other hand the common area is pleasant and there are lots of things for breakfast

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 bře 2016
5.7

There are very nice people running everything at this hostel, but I saw at least three different mice in the food room and common area! I understand that Utrecht has a mice problem in general because of the canals, but I think the food could have been much better protected!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 úno 2016
2.6
Přeloženo: Google

DO NOT knihu tato ubytovna !!!!!!!!!!!!!!!! Jsme skupina 6 dívek. Rezervovali jsme žádost o výhrady myšlení to byl skvělý hostel jako na fotografiích vidět. Když jsme přijeli hrůza přehlídka začala: špinavý stojací, kávový prášek je všude, majitel byl blázen a nezdravé žena, v místnosti bylo 8 lůžek s prachem a odpadky všude. Skutečná noční můra. Nemůžeme věřit, jak je možné, že tento hostel je stále otevřený. Na konci jsme se rozhodli jít od toho hrubé ubytovny a hledají anoth

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
27 úno 2016
2.9

Hostel absolut nicht zu empfehlen! - keine Heizung auf dem Zimmer, kein warmes Wasser - anstatt eines 18-Bett-Zimmers ein absolut vollgestelltes 24-Bett-Zimmer - der Fußboden und die Zimmer waren sehr dreckig und klebte (unter die Betten sollte man lieber gar nicht erst schauen) - die Matratzen waren kaputt und sehr versifft - auch die ausgegebene Bettwäsche war zum Teil schimmelig, roch sehr und war kaputt (Brandlöcher) - Sanitäranlagen waren sehr sehr verschmutzt etc. etc. etc.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

WIR HABBEN ZWEI MACHINE FUR DASS BETTLINNE DIE HEIZUNG MUSS MANN DEN KNOPF UMDREHEN WIE ZU HAUSE DANKE

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.