Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Hippo Backpackers

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 94 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 94 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 7.1
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 6.4
  • Čistota 7.6
  • Zařízení 6.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 led 2017
4.3

Muy buena atención pero no había tv, no había paletas de ping pong, no había computadora, ni funcionaban las duchas. Pésimo

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • estebanferrari
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 led 2017
6.9

My room hasnt a key. Wifi doesnt work in three days. Sometimes, the hostel looks like abandon. Pool and backyard are amazing.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
5 led 2017
8.3

We spent only 2 nights in Port Elizabeth for visiting the Addo Elephant Park. We haven't seen the city of PE, but heard from other backpackers that it's not worth to stay longer than you have to. Under this circumstances the hostel was a perfect for us.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
5 led 2017
9.4

Ambiente agradável com fincionarios educados

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 led 2017
8.0

Wir haben zwar nur eine Nacht in PE verbracht, uns im Hostel aber sehr wohl gefühlt. Die Betten waren bequem und es gab ein Badezimmer mit Dusche direkt am Zimmer. Insgesamt waren wir sehr zufrieden.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
22 pro 2016
5.7

It has so much potential, but it just lacks care and attention. There's a pool area and empty bar, that don't generate the guest integration I expect on a hostel. Also cleanliness and maintenance were an issue. There are not many better options in PE, but still it could be much better with little effort.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
12 pro 2016
8.9

The Hippo is close to the centre just a 10 minute walk downhill (but a 20 minute walk back uphill!!) It's OK. The better dorm is the one upstairs. The downstairs dorm I stayed in had the tiniest toilet/shower cubicle in it and the room smelled damp and musty. The kitchen is fairly well equipped but water dripped through the ceiling onto the worktop from the upstairs shower.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
2 pro 2016
2.9

I really wouldn't recommend this hostel. The owner seemed annoyed you were there. Lots of single men (workers) staying in the dorms.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.