Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Chill House Backpackers hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 1081 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.7
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 1081 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.9
  • Zařízení 6.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2017
10.0

I really enjoyed this hostel. Staff was very friendly and accommodating. The Chill House is in a great location next to a small park with restaurants.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
4.6

Bathrooms damaged and air conditioner working just in some hours.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • LuluTrip
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
8 čer 2017
8.6

Très bon rapport qualité prix. Le bâtiment n'est pas tout récent, et 1,5 sanitaire pour tout l'hostel (le second est situé à l'intérieur d'un dortoir). En revanche la localisation est parfaite et le personnel très agréable ! Les parties communes permettent de sociabiliser et faire de bonnes rencontres, autre bon point.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 čer 2017
6.6

No pool or gym like it implies in photos and description, one bathroom for the big 10 bed dorm, if it's busy you have to walk through the other room so not very sercurity conscious. Good location and staff though

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 čer 2017
5.4

The staff were friendly and the location is great however there was a problem with the running water.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • chelomza
  • Argentina, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 kvě 2017
4.9

We spent just one night here, but it was enough to have a terrible experience. The hostel is not nice, the room was ugly and tiny, we were 5 in a 5 person room. The bathroom was basic, the toilet lid was broken, the bathroom had a kind of window to an inner patio and food smell entered through it.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2017
10.0

Situé en plein centre à coté de tout, resto, bar, boite, supermarché. Le personnel est super 100% colombiennes et toutes aussi adorables les unes que les autres. Une bonne occasion d'en apprendre plus sur la Colombie et d'améliorer son espagnol !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • travelinggenny
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 kvě 2017
8.3

I only stayed at this boss two for two nights but the staff made me feel very welcomed and I met a few cool people. The location is right in the center of the walled city so it's a great location if you want to go out at night. The rooms have ac but they do get a bit cold so just plan for that. Overall it's a nice hostel that definitely lets you get a bang for you buck.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 kvě 2017
6.0

Wir buchten ein Doppelzimmmer. Als wir uns auf das Bett legten versanken wir in der Mitte regelrecht! Das Bett war komplett durchgelegen und immer wenn man sich bewegt löste sich an den Ecken das Fixleintuch. Somit jeweils schlecht geschlafen. Der Abfalleimer im Badezimmer wurde in 3 Tagen nie geleert. Sonst war es an einer tollen Lage mitten im Centro von Cartagena.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 31 Recenze
28 dub 2017
7.7

Somente um banheiro, até disponibilizaram outro dentro de um quarto quando o hostel estava cheio. Chuveiro é um cano por onde sai a água. Beliches precisam de reparo, as madeiras do estrado estão soltando, perigo pra quem dorme na parte de baixo. O staff é super simpático e ajuda em tudo, sempre sorrindo.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.