Hostelworld.com

The Chill House Backpackers hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 1022 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.5
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 1022 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 úno 2017
7.1

The staff was not very helpfull, when we ask for informations. Good location, near the metro.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
10 úno 2017
8.0

Lhostel se trouve au centre du vieux cartagena ce qui est bien. Staff très sympathique et hospitalié (ne parlant pas anglais). Bonne atmosphère. Manque de douche / salle de bain

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 úno 2017
8.9

Seria mejor poner donde hay la cama enchufe electrico por recargar el movil..

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 led 2017
5.4

To be frank, my sister and I arrived, just to find out that they did not have my reservation. Fortunately a room was available so we accepted the room without the use of your service. The end result, your service cost and did not provide a benefit. I've requested a refund from my credit card company. Your investigation is much appreciated.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 led 2017
10.0

Although the room can get a bit cramped in the afternoon, when people are checking in/out, the location and staff more than make up for it. The women that work their are wonderful, as they are helpful, friendly and welcoming. The hostel has a laid-back vibe and I would definitely stay there again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
23 led 2017
7.4

Het slechte hostel wat ik ooit gehad heb. Great staff!!! Very nice and lovely staff!! Locatie is perfect, zeer centraal. Gratis computer om te gebruiken voor de gasten. De badkamer is echt te slecht! Niet eens een douchkop toen ik er was. Bovendien zag ik maar één wc en douch voor toch best wel wat mensen. De dorm waar ik sliep was echt te klein voor 8 personen. Er was bijna geen plaats meer voor onze tassen, wel is er airco in de kamer. Het bed was slecht, de planken vielen er uit.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 led 2017
10.0

The hostel is really good. It`'s well located, close to everything in the city. The girls that work in the reception were really nice. I recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
13 led 2017
9.1

Auberge très bien située dans le centre, accueil chaleur et personnel toujours à disposition pour la moindre question, propose des tours vers la playa blanca volcan ect. Prix assez élevé mais ça a l'air d'être comme ça dans tout le centre. Nous recommandons

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Světoběžník
  • 46 Recenze
12 led 2017
8.6

It's very hard to find something cheap in Cartagena: a very touristic city. So, considering this point, that's a good hostel. Good air conditioning in the rooms, good kitchen, the girls that work on the staff are great! Beds are not that comfy, nor bad. But for sure, the greatest thing on this hostel is location!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 led 2017
5.4

La infraestructura en general es deficiente. Tiene un solo baño y te hacen usar otro de una habitación compartida en caso de que el de ustedes general no esté disponible. Las sábanas y toallas son viejas, rotas, con agujeros. Está ubicado en un lugar donde hay mucho ruido hasta muy tarde y es difícil dormir temprano.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.