Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Burren Hostel (Sleepzone)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 859 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 859 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.1
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 čer 2017
10.0

This hostel is a gem. Very nice comfortable common areas, staff was extremely nice and accommodating.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2017
8.9

Sehr nette Angestellte und super liebevoll eingerichtet.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čer 2017
9.1

We loved the fireplace with its nice fire every evening, the smile of the staff, the cleanliness of the kitchen (maybe bigger pans would be welcomed) the nice atmosphere of the dining room, the breakfast included: simple but enought... A very nice stay. We'll definitively come back.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
30 kvě 2017
7.7

Not exactly close or accessible to the cliffs if you don't have a car. Friendly staff, we stayed in a 6bed dorm which was very roomy. The hostel itself is super cute with a bunch of outdoor space, & lisdoonvarna is a cute small town. Would definitely recommend for people with a car!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
24 kvě 2017
10.0

Awesome stuff! Helped us a lot with everything!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
6.9

Desde luego el hostel esta bastante bien ubicado y dentro de lo q cabe no está mal. El problema es que para ser un hostel me parece bastante caro (aunque en general toda Irlanda es cara). Me desperté llena de picotazos por todo el cuerpo por lo q no decarto q hubiera alguna pulga. Sinceramente no creo q merezca la pena en relación calidad-precio, de hecho yo recomendaría antes un B&B ya que pese a ser un poquito mas caro la calidad del servicio es infinitamente mejor.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 kvě 2017
8.9

a nice hostel with good wi-fi, very important these days. and a good location.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 kvě 2017
9.7

The hostel was great with a lovely garden to chill out in the sunny days. Well located, 30 minutes from the cliffs of Moher. There is a pub 5 minutes from the hostel with live traditional music. Very kind staff. Thank you to the guy in reception (I don't know the name) for being so nice!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 kvě 2017
7.1

Super accueil Super emplacement Niveau propreté forte odeur d humidité et dans la cuisine le matin à 8h00 les poubelles sont ouvertes

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 kvě 2017
9.7

The Staff were delightful, Donna was extremely helpful as was Sebastian. I didn't get the other ladies names. Our room was great. Slept well. Would definitely recommend. John

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.