Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Burren Hostel (Sleepzone)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 842 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 842 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.4
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 9.8
  • Atmosféra 9.3
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • giuliamerlino
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2017
8.9

Personale molto gentile.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 dub 2017
9.4

I really enjoyed my stayed,kind stuff ,tiny bathroom,perfect breakfast 👍

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 dub 2017
9.1

Auberge agréable et bien placée. Chambre (familiale) simple, mais spacieuse et propre. Salle de bain un peu vétuste mais tout fonctionnait correctement. Accueil sympathique et compétent. Parties communes chaleureuses, confortables et très conviviales.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • annchip5298
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 dub 2017
8.9

Tolles Ambiente, super Küche, viele Möglichkeiten, abzuschalten... Ein toller Aufenthalt!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
10.0

This hostel was absolutely amazing! The guy at the front desk was so helpful and gave us a tour of the hostel. The rooms were clean and the dinning and hangout areas were really charming. Definitely reccomend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2017
10.0

Great location if you are going to the Cliffs of Moher! The staff was really friendly, when we checked in a male staff member gave us suggestions on what to do and was really friendly and helpful. When we went the bus strike was going on so the hostel didn't have many guests so they ended up upgrading our room, it was so nice of them. Would definitely recommend this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chorvatsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 dub 2017
10.0

Amazing hostel. Very clean, friendly staff. Would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Malajsie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
31 bře 2017
7.7

Overall I'm happy with everything at this hostel - friendly staffs, clean and big space in the room/washroom. We were there not during the peak time, so its quite quiet in the hostel but we love it. Nearby the town - easy to get foods/drinks. Maybe one con for others - no wifi in the room due to this is old building with thick walls. But you can still have it at the reception area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
4 bře 2017
10.0

The Burren Sleepzone was a breath of fresh air. After a difficult day of traveling we were greeted by an incredible staff, nice facilities and so many suggestions for places to eat. Sebastian went out of his way to make sure we were taken care of. I highly suggest this hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 říj 2016
10.0

Très bon accueil . Auberge de jeunesse très propre et agréable. Facilités pour se garer Seul petit bémol : le petit déjeuner vraiment "light"

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.