Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Boutique

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 127 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 127 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 8.5
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 úno 2017
8.9

Great location, right in the center. Noisy at night but this is what you expect in city centre. Fantastic vegetarian breakfast .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 úno 2017
10.0

Great location, great accommodation, close to train station and both bus terminals.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 led 2017
9.4

This was a great place to stay! My only issue was that most of the pubs in the close area had a 23 or older age limit, which my entire group was too young. Other than that, was a great experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
26 lis 2016
10.0

Enjoyed my stay, I was reminded that it may be noisy as there are bars in that area, but I found it quitter than expected. .thank you

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
9 říj 2016
9.7

Staff were helpful but not entirely friendly. However one female member of staff who served us breakfast was amazing! Breakfast was delicious! Very close to city centre and only a short walk from the bus and train station. Private room was clean and had a booklet with a variety of maps and helpful tips. My bed sheets had a tear and stain on them but you could tell they were clean. Lovely place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 zář 2016
8.9

Me ha gustado mucho. Tiene muy buena ubicación. La unica pega es que la dutxa es un poco antigua.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 zář 2016
6.9

Hotel bruyant

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
7 zář 2016
8.9

Overall very pleased. Only negative was it was very loud at night with all the clubs and bars which woke me up in the middle of the night.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 zář 2016
8.3

Cozy hotel in the city center with free breakfast and nice room. They were able to check me in at 11 which was really nice and in general was clean just I did not like the shower because there were little stan on the corner. Anyway it was really nice stay

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.