Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

The Babushka Grand Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 451 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 451 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Ukrajina, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 kvě 2017
8.9

Очень приятный и отзывчивый персонал.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
8 kvě 2017
10.0

Lovely staff, really accommodating, beautiful rooms and living room.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
4 kvě 2017
8.9

Awesome place to stay, I highly recommend it! Awesome staff+ owner, I felt like I was at home. Only downside was laundry didn't work but not too big of a deal.. ... overall I highly recommend, beautiful super high ceilings, private room was awesome!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2017
9.4

Good location. Nice stylish interiors. Excellent staff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
23 dub 2017
9.4

Auberge très confortable et chaleureux. Le personnel est très accueillant. Salle commune extraordinaire ou les voyageurs se rassemblent pour communiquer. On se sent comme chez soi.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
16 dub 2017
8.0

a family hostel, not a regular type of hostel, so the atmosphere is a bit lacking but the receptionist Daria is a very helpful and gentle person; btw they only have one bathroom so you may need to be prepared to take turns for shower

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
11 dub 2017
3.1

Babushka Hostel in Odessa is a top notch hostel with staff very helpful regarding local knowledge and advice of the area. In particular Tanya who is anxious to further her command of the English language was very helpful and catered for every need. We had some conversation exchange and she has learned more english and expanded her vocabulary . All the very helpful with free tea and coffee available every hour. I had also listened to a few renditions of the piano which i thoroughly enjo

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • matyasviktora8996
  • Česká republika, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2017
10.0

Perfect! Loved it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
8 bře 2017
9.7

The staff is super lovely and helpful!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
13 pro 2016
10.0

LOVE this place. The owners are the kindest, friendliest, most helpful couple you'll ever meet. The location is perfect, and the hostel itself is set in this beautiful old flat. Recommend wholeheartedly!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.