Hostelworld.com

Thapae Gate Lodge

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 97 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 97 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.9
  • Zabezpečení 6.9
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.3
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.9
Thapae Gate Lodge Located at 38/7 Moonmuang Soi 2, Prasing, Chiang Mai.
Thapae Gate Lodge
Thailand
Chiang Mai CHIANG MAI 50200 38/7 Moonmuang Soi 2, Prasing
74% 97
18.7836904 98.9914083
Thapae Gate Lodge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 bře 2016
10.0

What a great little gem in Chaing Mai! Just off the main road but super quiet and calm. The staff were friendly and the room was more than what I needed. I lived the shared space to chill out and the area is great for all the activities you want to explore. Highly recommend!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 bře 2016
6.0

Zimmer erfüllt seinen Zweck. Die Toiletten sind leider ständig verstopft, obwohl wir kein Toilettenpapier in die Toilette geschmissen hatten - durfte es mit Plastiktüte und Hand sauber machen da kein pümpel und keine klobürste. Mitarbeiterin beim check-in hat wohl nie gelernt wie man lächelt - war sehr grimmig. Nicht noch einmal

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2016
8.3

Buena relación calidad precio. Muy bien ubicado. El personal en general fue amable y en especial el muchacho de la tarde nos ayudó bastante.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 led 2016
8.6

A great place to stay on budget. Not much of a backpacker place, but has a nice, relaxed atmosphere 5 minute walk away from Thapae Gate.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 led 2016
2.0

The owner made us pay the full amount without deducing the deposit we paid upfront.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

The statement is untrue and a lie. Sorry. Please show me the bill. Thanks

  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 pro 2015
9.7

This was a great place to stay and relax, very nice rooms and a cute little area downstairs to eat or read. The motorbike place was across the alley is also awesome, and you're in walking distance of tons of shops, restaurants, bars. Not the most social place, but a relaxing vibe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 pro 2015
7.4

The room was clean but we could hear our neighbours. The staff is always in a hurry, but they all could speak English. It is a bargin.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
7 pro 2015
8.0
Přeloženo: Google

Pěkný základní pokoj s ventilátorem v centru města Chiang Mai. Lovely snídaně.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 pro 2015
6.9

We stayed for 2 nights. We had the room close to the reception, and that wasn't so good, for me it was way too noisy at night. you could hear the tv, the people passing by, etc. for the price it was alright, and maybe the other rooms are not that noisy.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 lis 2015
7.7

The bed wasn't good (but not unreasonable the price ). Ensuite was good to have. Some rooms were pretty noisy, and you could hear the breakfast area.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.