Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tel Aviv Beachfront Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 445 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 445 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.8
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.5
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 úno 2017
9.7

Amazing place amazingly situated ! Staff really nice and place clean!I recommend to everyone

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
9 úno 2017
9.1

Muy buena ubicación en frente de la playa y en un sector muy bonito de la ciudad. De fácil acceso

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 úno 2017
6.0

Ich war 2x in diesem Hostel und ich war beim letzten Mal geschockt wie dreckig und stinkend es in meinem Zimmer war (trotz lüften) Die sauberen Handtücher die ich zwar jeden Tag bekommen habe, haben ziemlich übel gerochen und waren fleckig. Das Bad wurde kein einziges mal geputzt und war stellenweise schimmelig (Duschvorhang war braun und nicht mehr weiß). Das Schloss der Schließfächer sind total verrostet und somit kaum benutzbar. Personal mehr an eigenen Privatleben interessiert als an Gästen

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 led 2017
9.1

Great location by the beach. The facilities and rooms are pretty standard. We enjoyed it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 26 Recenze
20 led 2017
5.1

The hostel is dirty ! Very small and stinky rooms.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
18 led 2017
9.7

Fantastic hostel. The rooms are a bit smallish. That's my only complaint and it's a minor one. Great hot showers, amazing upstairs terrace and kitchen area, and unbeatable location besides the beach.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 led 2017
6.0

Was ok no complaints

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 led 2017
7.1

New paint on all exterior walls to make more appealing as you approach property. Kitchen could be a cleaner.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 led 2017
8.6

Literally across the street from the beach, kept very clean, not too inexpensive, and nice beds. My only 2 criticisms are that there was no social life (although there aren't many people in January, to be fair). We tried to go to a pub crawl but it was cancelled the night of. In addition, the hostel is not very soundproof, so you can hear people on the roof if your room is on the 2nd floor. However, I was still able to get a great sleep every night. Would go back in the spring or summer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
29 pro 2016
9.4

Location is absolutely amazing, staff were brilliant, would recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.