Hostelworld.com

Teeraya Boutique Dormitory

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 298 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 298 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.5
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.9
Teeraya Boutique Dormitory Located at 92 Soi 2 Wualai Rd., T.Haiya, A.Muang, Hai Ya, , Chiang Mai.
Teeraya Boutique Dormitory
Thailand
Chiang Mai 92 Soi 2 Wualai Rd., T.Haiya, A.Muang, Hai Ya
76% 298
18.7790788 98.9841770
Teeraya Boutique Dormitory
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 dub 2016
8.3

Staff were really friendly and helpful. Would definitely recommend paying the extra to stay in a deluxe room as the fan as aren't enough, we found we needed the a/c as well. Location great for Saturday night market, but is a bit far away from the busier side of the city

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
19 dub 2016
8.0

Amazing place! I am really happy I went here for my last day in Chiang Mai. There is a really nice pool and the staff is friendly. The beds are not very clean, but it is ok for the price you pay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2016
8.6

Nichts zu bemängeln.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
15 dub 2016
6.6

Pool not amazingly clean, air conditioner didn't really work. Location ok, a little bit out of main part for restaurants etc. you pay for what you get really.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Wales, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 dub 2016
8.6

Great staff, hostel and people who stayed. Nice and sociable, good pool, clean and lovely. I enjoyed it a lot!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 dub 2016
5.1

Nos quedamos en la habitacion compartida con ventilador. El baño habia un olor horrible, a cloaca. Nos quejamos el primer dia y el personal nos ignoró. El olor cada vez fue peor. El tercer día no se pòdia respirar, nos quejamos y nos ofrecieron cambiarnos de pieza pero si pagabamos extra. No accedimos y exijimos que nos cambien de pieza, finalmente nos dieron otra habitacion, que no tenia mal olor y estaba bien. No funcionaba ningún lockert. El area comun es linda y la pileta tambien.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • wilkins21
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
8 dub 2016
8.6

Nice hostel, friendly staff, good location! Would definitely recommend.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
7.7

The staff at the Terraya were helpful and nice. The pool was an added bonus. We stayed in the deluxe double room. It had a balcony which was nice. There were a lot of ants in the room - which made the stay a little uncomfortable! The air con wasn't really working and Location is a bit away from everything. But very quiet area to stay. If rooms were given a proper cleaning i would defiantly reccomend this place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Švédsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 dub 2016
7.4

Personalen var trevliga och jättehjälpsamma när man skulle åka på någon tur eller när jag behövde åka till sjukhuset. Poolen var ett stort plus, skönt att svalka av sig när det inte fanns någon strand eller liknande i närheten. Rummet vi bodde i (inte air-con) hade en konstig lukt, typ unket och avlopp... Och när vi ville uppgradera oss till air- con rum så fick vi inte det för vi hade bokat via hostelworld, trots att vi såklart tänkte betala. Det är nog det enda minus jag kan komma på.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
22 bře 2016
8.0

The pool was really nice and refreshing. Very relaxed atmosphere, helpful workers, overall a great place to stay. A/C was a bit loud.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.