Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tarifa Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 1,842 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 1,842 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.5
Tarifa Melting Pot Hostel Located at Calle Turriano Gracil, 5, , Tarifa.
Tarifa Melting Pot Hostel
Spain
Tarifa Cadiz 11380 Calle Turriano Gracil, 5
89% 1842
36.0127621 -5.6062030
Tarifa Melting Pot Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 srp 2016
8.9

Muy buena relación calidad-precio. Lo mejor la ubicación.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
28 čvc 2016
8.9

Accoglienza ottima! Outman è stato gentilissimo e mi ha fornito un sacco di informazioni utili, introducendomi anche alla vita sociale del posto! tutto il personale è gentilissimo: sono ragazzi giovani, socievoli e disponibili a fornire aiuto! Posizione perfetta, comodissima al centro e alla spiaggia. Spazi comuni ampi, una bella terrazza con vista sul Marocco e colazione inclusa. Unica pecca i bagni poco puliti, se qualcuno è schizzinoso lo consideri!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2016
10.0

Me ha gustado mucho el tiempo que he pasado en melting post. He conocido gente de todos sitios, el personal es muy amable y está en el centro de la ciudad a minutos de la fiesta, la playa o la zona de bares.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
10.0

My stay at the Melting Pot hostel was excellent. The staff were great and very professional and did everything they could to make your stay feel like your home and as comfortable as possible. In fact, by the second day, I extended my stay another week and a half and could not have asked for a better place to stay while enjoying Tarifa and all it has to offer. A big thanks to the entire Melting Pot hostel staff. Keep up the good work and I look forward to seeing you all very soon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Venezuela, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čvc 2016
9.4

The only regular thing was the wifi, but the staff is great, great location and very cheap.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 čvc 2016
8.6

Atmosphère familiale, tout le monde est très sympathique tout comme les personnes au service! Le seul hic c'est les lockers qui n'ont pas de cadenas donc apportez le vôtre et le déjeuner est passable, mais bien moyen!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
17 čvc 2016
5.1

가격에 비해 시설이 안좋았음.조식도 부실. 전반 적으로 비추천.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čvc 2016
8.9

The staff is really friendly and helpful, especially the italian guy:-)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 čvc 2016
9.4

I loved the hostel. It had a good ambiance, nice people and nice and helpful staff. The room and the hostel was clean, as well as the bed. I really liked the way you could store your bags under the bed in the 'cupboards' made for it. I definitely recommend this hostel!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 čvc 2016
10.0

Amazing Hostel, thank you guys 👍🏻

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.