Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tarifa Melting Pot Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 1984 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 1984 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 8.6
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 kvě 2017
10.0

Diese Unterkunft ist der Wahnsinn. Man fühlt sich sofort in der Melting Pot Familie aufgenommen und alle Mitarbeiter sind super freundlich und hilfsbereit. Jeden Abend sitzt man zusammen draußen und lässt den Tag ausklingen oder kocht gemeinsam in der wunderschönen großen Küche! Der Strand ist nur 5 Minuten zu Fuß vom Strand entfernt, was es zu einem Perfekten Standort in Tarifa macht. Ich komme auf jeden Fall wieder und freue mich jetzt schon auf den herzlichen & warmen Empfang im Melting Pot.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 kvě 2017
10.0

Great atmosphere, great staff! Everyone felt like family here. It's an amazing place to meet new people and make new connections. I'm looking forward to the next time I'm back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2017
10.0

I really enjoyed my time staying that the Melting Pot Hostel. The location was great being right next to the beach and a good walking distance to the bus stop and the Old Town. The staff was wonderful, very welcoming, and informative. I want to come back.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 39 Recenze
15 dub 2017
7.1

Pretty average hostel but clean. Location is ok. The rooftop is nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Austria, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 dub 2017
9.1

Good place to explore Tanger, I met a lot of great travellers there and had a really good time. The staff is nice and really helpful. Overall a relly good place, but a bit too expensive.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
7 dub 2017
8.6

Relaxed welcoming atmosphere with your name written on a blackboard. Staff was chill and let us leave our stuff till our room was ready. Breakfast was great, coffee, eggs, toast, jam, butter... Would stay here again!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2017
9.4

Ich habe meinen Aufenthalt im Tarifa melting pot hostel sehr genossen, auch wenn es nur sehr kurz war. Die Mitarbeiter waren supernett, haben einem sehr weitergeholfen, alles gezeigt und haben abends mit selbstgemachten Mojitos auch gleich Stimmung gemacht. Die Möblierung ist etwas veraltet, aber alles ist sauber, die Küche ist gut ausgestattet und es gibt sogar eine schöne Dachterasse.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2017
10.0

Mi estancia en Meltingpot ha sido inolvidable, viajaba en solitario pero allí encontré un ambiente tan familiar que volveré siempre que pueda, muchas gracias a Bilal y a Peter, son entrañables.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 dub 2017
10.0

Peter is the absolute g and makes the best mojitos ever! All the staff are super friendly and want to make you feel at home. One of the best hostels I've stayed in and that's saying a lot!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 dub 2017
8.0

Nice terraces, friendly and helpful staff. Need more toilets. Wifi patchy. Double room needs shelves.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.