Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tapir Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 305 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 5.9
  • Zařízení 6.9
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 305 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.4
  • Atmosféra 6.9
  • Čistota 5.9
  • Zařízení 6.9

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 bře 2017
10.0

Nice hostel located only ten minutes from the Central train station and the Palace of Science and Culture. The hostel operates on a code basis which is very easy and straight forward. The bathrooms were always clean as were the rooms. The hostel is quiet but i liked that. I would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 úno 2017
9.4

Estuvimos 4 noches en el hostel! Impecable!! Es un hostel pequeno, limpio, ordenado y cómodo! No es un hostel en el que se arma ambiente de fiesta. Lo recomiendo para parejas o gente que busca algo tranquilo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 úno 2017
10.0

Чистый, аккуратный хостел. Я жил в комнате с 4мя кроватями. Сами кровати большие и удобные, позволяют иметь пространство для себя. Есть свои ночная лампа, розетка, локер. Два душа с туалетами, довольно чистые + полотенца для рук. Аренда полотенец для тела 5 злотых. Приветливый персонал.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
8.9

Idealna baza noclegowa dla tych, którzy chcą być blisko centrum, a jednocześnie w zaciszu. W środku kameralna atmosfera, niewiele pokoi. Odpowiednie miejsce dla studiujących zaocznie. Jest możliwość przygotowania posiłku i niewielka wspólna przestrzeń do relaksu. Łazienka być może nie zachwycała blaskiem, ale to kwestia dyskusyjna, każdy z gości powinien zachowywać czystość po sobie. Obsługa bardzo życzliwa i miła, nawet w sytuacji gdy wymeldowałam się po ustalonej godzinie. Miejsce warte ceny

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2016
8.6

Jeśli chodzi o miejsce w centrum Warszawy, to genialny wybór. Cena jest bardzo przystępna, szczególnie w środku tygodnia. Spałam w pokoju 4-osobowym i jedynymi minusami było to, że jak dla mnie było minimalnie chłodno (listopad i okna ciut nieszczelne) ale nie było jakoś strasznie. Łazienki mogły by być częściej sprzątane, ale nie ma dramatu. Natomiast jest tam nadzwyczaj cicho (nie słychać hałasu ulicy) w nocy i można się wyspać (pewnie uzależnione trochę od współlokatorów). Kuchnia OK :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 lis 2016
5.7

Very dirty hostel. It looked like noone had clean the room before arrival (dust on the floor etc.) and noone was cleaning during my stay (bathroom and kitchen were dirty and smelled very bad, everything was quite discusting).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 lis 2016
2.6

SUPER DIRTY, both room and the only TWO toilette in the hostel; NO one SIGNPOST outside the building; BAD SMELL; BAD Atmosphere; NOT good location.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 říj 2016
4.3

Very dirty!! Very! And the reception only 4 hours a day is reaaly bad if you need help.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.