Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tapir Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.8
Velmi dobré 313 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
7.8
Velmi dobré 313 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.1
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 7.5

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2017
6.9

Gute Lage, günstig und sauberes Zimmer, kleines Hostel. Die zwei Bäder könnten jedoch sauberer sein und auch der Kühlschrank. Einziges Manko war für mich, dass die Rezeption nur von 10:00 bis 14:00 besetzt war. Ich war von morgens an unterwegs und konnte mir so kein Handtuch leihen ;) (falls überhaupt vorhanden). Bei der Sicherheit hatte ich etwas Bedenken. Zum Betreten erhält man zwar Codes, aber es gibt bei eventuellen Problemen niemanden den man ansprechen kann (ausser per Telefon).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 bře 2017
6.9

Jeśli chodzi o czystość to nie było najlepiej ... myślę że właściciele powinni zwrócić na to uwagę. Myślę, że jest to pewna podstawa niezależnie od standardu hostelu. Po drugie zdjęcia są niezbyt aktualne... Ogólnie za ta cene ok ale liczyłam ze będzie lepiej. Lokalizacja duży plus.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
7.7

Wizytę uważam za udaną. Nie miałam co prawda przyjemności osobiście rozmawiać z personelem jako, że mój pobyt trwał jedną noc, ale kontakt telefoniczny bez zarzutu. Jeśli chodzi o czystość kuchni oraz łazienki to uważam, że można nad tym trochę popracować. Lokalizacja bardzo dobra, blisko do ścisłego centrum miasta, wokół dużo restauracji. Jak na tę cenę - ok.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 bře 2017
10.0

Nice hostel located only ten minutes from the Central train station and the Palace of Science and Culture. The hostel operates on a code basis which is very easy and straight forward. The bathrooms were always clean as were the rooms. The hostel is quiet but i liked that. I would stay here again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
17 úno 2017
9.4

Estuvimos 4 noches en el hostel! Impecable!! Es un hostel pequeno, limpio, ordenado y cómodo! No es un hostel en el que se arma ambiente de fiesta. Lo recomiendo para parejas o gente que busca algo tranquilo.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 úno 2017
10.0

Чистый, аккуратный хостел. Я жил в комнате с 4мя кроватями. Сами кровати большие и удобные, позволяют иметь пространство для себя. Есть свои ночная лампа, розетка, локер. Два душа с туалетами, довольно чистые + полотенца для рук. Аренда полотенец для тела 5 злотых. Приветливый персонал.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 pro 2016
8.9

Idealna baza noclegowa dla tych, którzy chcą być blisko centrum, a jednocześnie w zaciszu. W środku kameralna atmosfera, niewiele pokoi. Odpowiednie miejsce dla studiujących zaocznie. Jest możliwość przygotowania posiłku i niewielka wspólna przestrzeń do relaksu. Łazienka być może nie zachwycała blaskiem, ale to kwestia dyskusyjna, każdy z gości powinien zachowywać czystość po sobie. Obsługa bardzo życzliwa i miła, nawet w sytuacji gdy wymeldowałam się po ustalonej godzinie. Miejsce warte ceny

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2016
8.6

Jeśli chodzi o miejsce w centrum Warszawy, to genialny wybór. Cena jest bardzo przystępna, szczególnie w środku tygodnia. Spałam w pokoju 4-osobowym i jedynymi minusami było to, że jak dla mnie było minimalnie chłodno (listopad i okna ciut nieszczelne) ale nie było jakoś strasznie. Łazienki mogły by być częściej sprzątane, ale nie ma dramatu. Natomiast jest tam nadzwyczaj cicho (nie słychać hałasu ulicy) w nocy i można się wyspać (pewnie uzależnione trochę od współlokatorów). Kuchnia OK :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 lis 2016
5.7

Very dirty hostel. It looked like noone had clean the room before arrival (dust on the floor etc.) and noone was cleaning during my stay (bathroom and kitchen were dirty and smelled very bad, everything was quite discusting).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 lis 2016
2.6

SUPER DIRTY, both room and the only TWO toilette in the hostel; NO one SIGNPOST outside the building; BAD SMELL; BAD Atmosphere; NOT good location.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.