Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tapir Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
6.9
Dobré 295 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 6.8
ZAREZERVOVAT
6.9
Dobré 295 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.9
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 5.9
  • Atmosféra 5.8
  • Čistota 6.3
  • Zařízení 6.8
Tapir Hostel Located at Ul.Wilcza 58A, , Warsaw.
Tapir Hostel
Poland
Warsaw 00-679 Ul.Wilcza 58A
69% 295
52.2241059 21.0103748
Tapir Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2016
8.6

Jeśli chodzi o miejsce w centrum Warszawy, to genialny wybór. Cena jest bardzo przystępna, szczególnie w środku tygodnia. Spałam w pokoju 4-osobowym i jedynymi minusami było to, że jak dla mnie było minimalnie chłodno (listopad i okna ciut nieszczelne) ale nie było jakoś strasznie. Łazienki mogły by być częściej sprzątane, ale nie ma dramatu. Natomiast jest tam nadzwyczaj cicho (nie słychać hałasu ulicy) w nocy i można się wyspać (pewnie uzależnione trochę od współlokatorów). Kuchnia OK :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 lis 2016
5.7

Very dirty hostel. It looked like noone had clean the room before arrival (dust on the floor etc.) and noone was cleaning during my stay (bathroom and kitchen were dirty and smelled very bad, everything was quite discusting).

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 lis 2016
2.6

SUPER DIRTY, both room and the only TWO toilette in the hostel; NO one SIGNPOST outside the building; BAD SMELL; BAD Atmosphere; NOT good location.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 říj 2016
4.3

Very dirty!! Very! And the reception only 4 hours a day is reaaly bad if you need help.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
5.7

Nous n'avons pas été accueilli par le personnel. Les clés étaient posées sur une table. Le ménage laisse à désirer, douches et sanitaires très sales. Chambres très petites et très mal isolées. Mais hôtel bien situé a côté de nombreux bars, restaurants, magasins..

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Bangladesh, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
6.3

Good: Cheap. Near centrum. Bad: Very dirty toilet. No handwash in the toilet, No hot water. Staff is available for only 4 hours. Usually I don't complain where I pay 7 Euro in a small hostel. But the toilet was insanely dirty. So, I hope from the review they will improve and next guest will have a nice stay.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 zář 2016
5.7

Polecam uaktualnić zdjęcia oraz zadbać o czystość.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 srp 2016
5.4

No hubo presente nadie del personal en ningún momento, así que ni pudimos hacer el pago en persona, ni preguntar nada a nadie en toda nuestra estancia. Sólo nos dejaron 1 llave de una pequeña taquilla y éramos 3 personas (así que las maletas fuera). El wifi no funcionaba y no dejaron la toalla que se detallaba en los servicios incluidos. Y al no haber nadie a quien dirigirse no pudimos solventar estos dos aspectos, así que ni acceso a internet ni toalla para la ducha. Buena ubicación y limpio.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • gstott
  • Australia, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 srp 2016
5.7

I don't expect much from hostel cleanliness but this place was gross, OK location, cool bars around, ok as I'm travelling with my boyfriend but if your travelling by yourself don't stay here, one single couch is the communal space and the staff were straight up awkward.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Keňa, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2016
10.0

TAPIR is one of a kind of a hostel. its more like a home . situated at the center of the city few minute from train station. perfect place clean and silent neighbourhood. i like it

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.