Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tanita House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.8
Nádherný 294 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.8
Nádherný 294 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 kvě 2017
9.4

Little oasis in the city. Feel like you are in ko Phi phi! Owner so lovely and welcoming. Homemade granola for breakfast- yummy! Had to move from here on last night as booked out - now in a soulless hotel - I miss you tanita!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 kvě 2017
10.0

Such an amazing hostel! The room was clean and very cozy to come back to at the end of the day. The owner, Aor, was a wonderful host and made us feel very welcome. The breakfast in the mornings were a great start to my day! Absolutely delicious. I would definitely stay here again :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • lili_u4444
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2017
9.7

I can't rave enough about how much I loved it here. The place is very pretty, everything super neat. My room smelled delicious which was lovely to come to after the entire day out. Breakfast is simple but delicious. Their coffee machine makes delicious coffee...if I came back to Chiang Mai I would definitely stay here again. Host is the nicest person ever as well:)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 bře 2017
10.0

Nous avons passé un excellent séjour. Des petits bungalows en teck, habitation typique du nord de la Thailande dans une parc tropical. L'endroit est juste merveilleux et reposant. Un peu à l'écart du centre ville mais c'est ce qui fait tout son charme et il est très facile de le rejoindre à pied. La gérante et ses employés sont d'une grande gentillesse et disponibilité. Le petit déjeuner est excellent, notamment le granola maison !!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2017
9.7

温馨的家庭旅店,柚木老屋和绿荫庭院。女主人非常和蔼可亲,交谈甚欢。早餐西式,半自助,挺好哒。不算豪华,干净整洁,符合家庭旅店的格调。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 bře 2017
10.0

Tolles guesthouse, wie eine oase in der stadt! Die eigentümerin ist sehr nett und zuvorkommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
9.7

Es un lugar fantástico. Casas preciosas y todas las comodidades. Lo mejor si dueña Aor. Ella nos llevó en su propio coche a nuestro siguiente hotel. Un encanto nos ofreció su ayuda en todo momento.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 úno 2017
9.7

This place was amazing. Aor is the best host I have ever encountered in the 35 countries I've visited. Do yourself a favor and stay here. The grounds are beautiful--almost magical, and the coffee shop/cafe on site is awesome, too. Hands down my favorite place I've stayed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
5 úno 2017
10.0

Voyage en famille avec 2 enfants de 4 et 6 ans. Nous avions une maison en bois avec 2 chambres séparées grandes et très jolies. Plein de petites attentions pendant notre séjour: petit déjeuner très bon, ménage fait tous les jours parfaitement, bouteilles d'eau, spirale anti moustiques allumées le soir. Jardin apaisant super pour les enfants et guest house très bien placée près de la rivière. Aor est une hotesse adorable, merci beaucoup!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 led 2017
9.4

很棒的木屋旅舍,整个院子里的建筑均为木制,古朴而优雅。主人Aor非常和蔼可亲。房间干净整洁。早餐简单但很好吃。房间里有蚊子,还好带了蚊香。虽然在古城东边1km,但用Uber叫车很方便。

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.