Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Tanita House

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 279 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 279 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 9.9
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 10.0
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 9.3
Tanita House Located at 152 Charoenrat Road, T. Wat Kate, A. Muang, Chiang Mai.
Tanita House
Thailand
Chiang Mai 50000 152 Charoenrat Road, T. Wat Kate, A. Muang
97% 279
18.7930756 99.0019762
Tanita House
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 lis 2016
9.1

Tanita House is a beautiful place to stay, serene and peaceful. Aor is incredibly welcoming and helpful. I just wish I could have stayed longer!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 lis 2016
9.7

Lugar acogedor. Dueña encantadora y muy servicial

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 zář 2016
10.0

Tanita House está muy bien ubicada a las puertas del casco antiguo de Chiang Mai. Porporciona un espacio de tranquilidad a apenas 5 minutos del Night Bazaar. Hemos disfrutado de su habitación, sus cuidados jardines y de sus Smoothies de fruta. Espectaculares. Su Staff es súper efciente y está siempre dispuesto a ofrecer información y a resolver cualquier necesidad que te pueda surgir. Como primera estancia en nuestra luna de miel, ha sido inmejorable. De volver a Chiang Mai repetiríamos.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
9 zář 2016
10.0

Aor is great host. kind service and charm atmosphere. highly recommend.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
2 zář 2016
10.0

Such a lovely place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 srp 2016
9.7

We stayed for 4-5 days and it was a pleasant experience. The only down side is that the guest house was a bit hard for a lot of the songthaews to locate where we were staying, and the location is a bit far from some of the places we wanted to go see. But it is very close to the old city and the night market. Aor was a great hostess, she explained how to get to major attraction sites since we weren't a part of a tour group, and also provided tastey breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 srp 2016
8.9

Muy buena experiencia.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Egypt, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2016
9.1

Its nice and quiet place

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 srp 2016
9.7

Loved my stay! Family run by Aor and sister. So clean, little bungalows for the bedroom. Only 6 rooms so a lot of attention. Super clean. For the price I cannot believe what we got! The breakfast every morning was amazing. It was a 20 min walk to old city and so quiet and peaceful at night Could not recommend more!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
10.0

Très bon compromis pour quelques jours à Chiang Mai. Endroit très agréable et accueillant

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.