Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sweet & Cheap

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 263 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 263 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 9.1
  • Zařízení 9.2

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • oligators83410
  • Ukrajina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
16 kvě 2017
8.3

Close to town, nice apartment, would stay again if i come in the area!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
8 kvě 2017
8.3

Anna was helpful and laid back. The rooms were good and big and the beds were comfortable.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
29 dub 2017
10.0

Absolutely loved this. It felt just like a home. Ana was gorgeous and so welcoming and looked right after me. Great location for the price as super affordable and only 7mins app to walk into main town split.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
29 dub 2017
9.7

Very good location and a nice place. The owner was super nice and helpful. Stayed only 1 night but would definately choose it again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
25 dub 2017
9.4

Great place to stay, close to city center and Ana is extremely helpful with anything you need.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • mitchell027
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
18 dub 2017
8.6

Was very pleased with my stay. Quiet, clean and comfortable. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 dub 2017
9.4

Super Ort um sich wie zu Hause zu fühlen. Hier wohnt man in einer Wohnung. Es ist günstig, ruhig und sehr zentral. Die Gastgeberinnen ist Mega lieb und hilfsbereit.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2017
10.0

Ana is the best! I've never stayed at a more home-like hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 dub 2017
7.1

싸고 위치최고에요!! 근데 방에서 담배냄세가 너무 나서 지내는동안 많이 힘들었어요 ㅠ 햇볕안드는방은 좀 어두운 분위기에요 장점:위치, 샴푸와린스 욕실대품과 수건제공, 굉장히저련한가격,친절하심 단점:담배냄세,칙칙하고 어두운분위기

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 dub 2017
10.0

This place truly is sweet! It's close to center of town, very clean inside, quiet, and safe. Ana, the woman who runs it, was kind and helpful and made me feel very welcome. I'd stay here again whenever I'm in Split :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.