Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sweet & Cheap

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 255 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 255 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • mitchell027
  • USA, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 dub 2017
8.6

Was very pleased with my stay. Quiet, clean and comfortable. Thank you!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 dub 2017
10.0

Ana is the best! I've never stayed at a more home-like hostel

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 dub 2017
7.1

싸고 위치최고에요!! 근데 방에서 담배냄세가 너무 나서 지내는동안 많이 힘들었어요 ㅠ 햇볕안드는방은 좀 어두운 분위기에요 장점:위치, 샴푸와린스 욕실대품과 수건제공, 굉장히저련한가격,친절하심 단점:담배냄세,칙칙하고 어두운분위기

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 dub 2017
10.0

This place truly is sweet! It's close to center of town, very clean inside, quiet, and safe. Ana, the woman who runs it, was kind and helpful and made me feel very welcome. I'd stay here again whenever I'm in Split :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 bře 2017
10.0

Excellent place to stay for someone looking to be near the town center but also wants peace and quiet. Very homey and the people running the place are excellent!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
28 úno 2017
10.0

Beautiful hostel, made me feel like home

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
2 led 2017
10.0

Ana is a lovely lady who is very proactive about helping you feel at home and helping you find any points of interest you have in Croatia and suggesting things you may not have thought of. You will be given a map of split and she will explain it to you and mark it. The beds, kitchen, wifi are all good. I would stay there again for sure.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 pro 2016
10.0

비수기여서 도미토리 예약했는데 1인실 배정해줘서 좋았고, 터미널에서 걸어서 5분~10분 올드시티까지 3분. 위치 정말 좋고 방에 에어컨겸 히터 있어서 새벽에 따뜻하게 잘 수 있었습니다. 시설도 엄청 좋고 깔끔하며, 유럽 가정집느낌이 나는 호스텔이여서 대만족, 한가지 문제가있다면 세탁서비스를 받을 수 없다는점과, 주인장 ' 안나'의 연락처로 전화나 문자가 안된다는 점(이유를 모르겠음.. 문자전송이 안되고 전화도 안된다.) 이 두가지를 빼고는 정말 완벽했다. 푹 쉬다가기 좋은곳. 추천합니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 pro 2016
8.3

Nice little apartment, good place to explore from as it is very close to everything. The host was lovely and very helpful. Would recommend to other travellers!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Serbia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
25 lis 2016
10.0

Sweet and cheap :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.