Hostelworld.com

Supertramp Hostel

  • Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura, Machu Picchu, Peru
Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1,443 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1,443 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 8.3
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.1
  • Zařízení 7.8
Supertramp Hostel Located at Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura, Machu Picchu.
Supertramp Hostel
Peru
Machu Picchu Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura
83% 1443
-13.1560058 -72.5224900
Supertramp Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
17 kvě 2016
8.6

Good place for anyone going to Machu Picchu. Everyone's staying there just for the visit and aren't really partying late. Ok location, helpfull staff and good breakfast.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 kvě 2016
9.7

Nice staff

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
13 kvě 2016
6.3

There was a dog lying in our bed while we were outside the hostel the room was locked---> somebody opened the room and knew that he layed in The bed...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
9.4

Hostel increíble... muchísima onda en general. El lugar en sí es muy relajado y seguro, se pueden dejar cosas en cualquier lugar y nadie lo va a tocar. La terraza es espectacular, buen bar a precios razonables y platos ricos y abundantes. Todos los que trabajan tienen una onda increíble, y me dieron una mano en lo que necesité. Es un lugar tranquilo pero lleno de vida. Un placer mi estadía. Si vuelvo a Aguas, no dudo en elegirlos! Gracias!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 kvě 2016
9.1

Me senti muy comoda, excelente trato de los chicos qua trabajan alli. Muy buen ambiente, tienen espacios compartidos que facilitan la integración. Gracias!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 kvě 2016
7.4

Average enough hostal, good value for Aguascalientes. Very clean, warm water and comfy bed. Welcome desk staff were friendly and helpful. The downside was Breakfast! It was just 2 bread rolls and a cup of coffee. We saw other guests with omelettes. After waiting for 20 mins no body acknowledged us or even started cooking even though there were only 4 people at breakfast at the time. Result: Machu Picchu on an empty stomach. The restaurant downstairs does excellent burgers!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • pavlowzky
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
8 kvě 2016
8.9

Excelente hostel, cerca de la estación de ferrocarril, frente al cementerio, en la zona menos turística y mas silenciosa y económica de Aguas Calientes. Lo único que le falta son mas enchufes (todos quieren cargar sus dispositivos y no alcanzan.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 kvě 2016
9.7

Lo recomiendo para alojarse en el pueblo de machupicchu, hay buen ambiente pero también es ideal para descansar e iniciar las actividades temprano al dia siguiente, el staff super atento y te dan consejos para visitar sitios durante tu estadia

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 kvě 2016
9.4

Great staff. It was loud outside until 4:30 am and the noise could be heard from the bedroom I was located in. Other than that, it was a great hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
6 kvě 2016
8.3

Liked it. Breakfast good, staff great!! Only negative for me was bathrooms downstairs and few toilets but i knew before i booked. Overall quiet wifii worked, clean safe and good value

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.