Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Supertramp Hostel

  • Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura, Machu Picchu, Peru

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 1,622 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 1,622 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.1
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 7.9
Supertramp Hostel Located at Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura, Machu Picchu.
Supertramp Hostel
Peru
Machu Picchu Calle Chaskatika, Barrio Las Orquideas, Plaza de la Cultura
83% 1622
-13.1560058 -72.5224900
Supertramp Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
27 lis 2016
10.0

Les dortoirs sont grands et tres propres, les lits confortables. Le personnel etait hyper gentil, le petit dej tres matinal et les douches chaudes avec de la pression. Que demander de plus? C'était parfait pour les 2 jours passés à Aguas calientes.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 lis 2016
10.0

Very helpfull staff, good beds, good breakfast at 4.30am. Good value

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
20 lis 2016
8.3

Schönes Hostel mit nettem, hilfsbereitem Personal. Leider keine Küche.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 lis 2016
6.3

Positive: superfriendly staff, great wifi, restaurant good price/quality, decoration Negative: bad facilities (dirty and dark showers + toilets and no kitchen available), bit dirty sheets and towels, noisy till late at night (nice when you have to get up at 4.30am), most of all we booked a private room and had actually no privacy since people from the hostel could just look inside our room cause the curtains are too short, plus there was no daylight since the windows give out on the hallway

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
10.0

Excelente servicio, el personal es genial súper amable! Para recomendar a ojos cerrados 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Smíšená skupina, 18-24
  • Světoběžník
  • 22 Recenze
8 lis 2016
8.9

It will a nice option if you stay here for one night and heading to MachuPicchu tomorrow!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
5 lis 2016
9.7

Melhor opção em Machu Picchu. Os quartos e os banheiros são limpos todos os dias. O Wifi é ótimo e os chuveiros são bem quentes. O café da manhã é ótimo, tem ovos, pão, geléia, chá e café. A noite eles servem hambúrgueres ótimos e saladas. Tudo muito gostoso. Tem um armario no quarto para as coisas pessoais e um guarda volumes para as mochilas maiores sem custo. Parabéns ao pessoal do Hostel. Super recomendo!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 lis 2016
10.0

Friendly stuff and good conditions. Perfect spot to aprouch MP and have some fun.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 říj 2016
9.1

Miy lindo el hostel, lo recomiendo 100% hermosa la terraza!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 říj 2016
6.3

I don't know how this hostel has gotten such a high rating. It is mediocre. Staff is great, place is not clean. Sheets are all used up, had dried up blood and stains on my bed sheets. I could even see them through the mattresses when I was laying down on my bottom bunk. Showers are really hot, which is great! Very noisy if you're doing the machu picchu at 4am. I would not recommend.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.