Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunset Destination Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.3
Nádherný 1,435 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
ZAREZERVOVAT
9.3
Nádherný 1,435 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 9.4
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 9.0
  • Zařízení 9.0
Sunset Destination Hostel Located at Cais Sodre Station, Largo Duque de Terceira, Lisbon.
Sunset Destination Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1200-161 Cais Sodre Station, Largo Duque de Terceira
93% 1435
38.7061010 -9.1440796
Sunset Destination Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 zář 2016
10.0

This hostel is one of the best we have stayed at on our travels. Located in the first floor of the train station the location couldn't get any better. Rooftop is awesome and breakfast is included and really good. Thanks to all the staff for all your help!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
18 zář 2016
10.0

Une auberge très agréable avec beaucoup de ressources.Le petit déjeuner est copieux et variée ..Les chambres dortoirs sont bien reparties, et bien pour dormir .J'ai passer un super moment ,les staffs ont de l'intérêt a ce que vous soyey bien...Je vous recommande ce lieu plein de charmes..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 zář 2016
5.4

Partyhostel, dreckige und eckelige Badezimmer. Wenn man auf Party aus ist ist man hier richtig, ansonsten würde ich nie wieder einen Fuß reinsetzen. Mitarbeiter sind aufgesetzt freundlich

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Pákistán, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 zář 2016
10.0

Loved my stay here. The staff are super friendly and nice and best part of this place is the view by the pool side.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
11 zář 2016
8.0

Banheiro horrível; apertado. Boa cozinha. Tem um bar dentro bem legal com espaço pra ficar de boa tomando uma gelada e há uma pequena piscina com cadeiras ao redor, num lugar bem interessante pra conhecer pessoas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 zář 2016
9.1

One of the best hostels I've ever stayed at! The pool is a bit small but excellent rooftop view, close to everything. They have parties & BBQs up on the roof but the way the hostel is laid out, the rooms are far away so you do not hear any of the noise upstairs. Also it's in a train station which is really cool!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • nitnelav75
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
7 zář 2016
9.4

La piscine est un gros plus !!! L'hostel est très bien situé, le personnel est sympa et les chambres sont spacieuses et propres ! Rien a redire

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
1 zář 2016
10.0

Ist a real cool place To stay nive rooms comfortable beds perfect location and coot atmosphere. I would love to repeat next time I visit lissabon.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
30 srp 2016
8.6

Bonne ambiance. La terrasse sur le toit avec la piscine est géniale. Le personnel est super sympa. Une très bonne adresse à conserver !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Homossany
  • Egypt, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 srp 2016
10.0

The beat breakfast ever in a hostel, nice rooms and decorations The staff were very helpful i was lucky that they made me check in very early bec i arrived at 9 am not 3 😀 thanks guys for everything. Recommend for all travelers

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.