Hostelworld.com

Sunset Destination Hostel

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 1,321 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.5
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 1,321 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.5
  • Zabezpečení 9.5
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.3
  • Zařízení 9.5
Sunset Destination Hostel Located at Cais Sodre Station, Largo Duque de Terceira, Lisbon.
Sunset Destination Hostel
Portugal
Lisbon Lisbon 1200-161 Cais Sodre Station, Largo Duque de Terceira
95% 1321
38.7061010 -9.1440796
Sunset Destination Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 dub 2016
10.0

Das war bisher meine allerbeste Hostelerfahrung! Hier stimmt einfach alles! Angefangen bei der persönlichen und superfreundlichen Begrüßung , dann die sauberen, individuell gestalteten Zimmer mit Privatbad bis zum abwechslungsreichen Programmangebot. Wir haben die free walking touren und das arabian BBQ mitgemacht und waren absolut begeistert. Aber nicht nur das Personal ist hilfsbereit, freundlich und absolut entspannt, auch die gesamte Stimmung im hostel ist familiär und lustig.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 dub 2016
9.4

Absolutely excellent hostel. The staff were beyond amazing, always super helpful. The rooftop was really fun and very social. All the rooms were clean and really nice. Probably one of the nicer hostels I've ever stayed in.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Maďarsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 dub 2016
10.0

This hostel is the best I've staying so far! Great staff, location, breakfast and atmosphere... Highly recommended!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 dub 2016
10.0

Alle Jahre wieder, das beste Hostel ever!!!!!!!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
8 dub 2016
9.7

We only stayed at the hostel for one night, but we had a wonderful experience while we were here! The staff was extremely helpful in booking an airport shuttle for the following morning, and they welcomed us into the hostel before we were able to check-in and still showed us the hostel and let us leave our bags. They also were great with giving recommendations and showing us the town on a map. The rooms and the entire hostel was well-decorated and well-maintained.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 dub 2016
10.0

It was the best hostel I've ever been to. :) and the weather was perfect so we could enjoy the sunset ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
29 bře 2016
10.0

This hostel must be one of the best. Friendly staff and very helpful. Hostel in a fantastic Art Deco building that is also the station. Rooms clean and stylish. Rooftop terrace and bar fantastic with great views of the Tagus. Unfortunately we only had one night here. Will go back and would recommend to anyone.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 bře 2016
8.9

Good hostel. Events/dinners they host seem overpriced

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Slovensko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 bře 2016
10.0

The coolest hostel I have visited so far. I only stayed for two nights, but I wish it was a bit more, because the lovely staff and decor is what makes the place really great. The showers and toilets are common, as well as the kitchen and outside terrace with a nice view and a pool, but they are cleaned regularly throughout the day. And I have to mention the breakfast especially, each day there is a person preparing some yummy pancakes, you have to try them! I will definitely go back

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • thomasprintz7385
  • Švédsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 bře 2016
9.1

Ett väldigt trevligt och bra beläget hostel, centralt och nära floden i Lissabon. Kan nästan inte bli bättre! Mycket trevlig och tillmötesgående personal ! Ett ljust och luftigt hostel. Dessutom med en terrass på taket ! Åt frukost där varje morgon. Frukost, lakan och handduk ingick i priset !! Helt suveränt ställe!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.