Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sunflower Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 1296 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 1296 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.9
  • Atmosféra 9.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 úno 2017
8.6

leider kein duschvorhamg im 2er Zimmer, eher etwas für Paare.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 úno 2017
10.0

I really enjoyed my stay! Very clean and the staff was nice. Good atmosphere too.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Světoběžník
  • 26 Recenze
18 úno 2017
9.7

Very cool hostel, nice atmosphere. Go on the free walking tour, it is a cool way to learn about the alternative side of Berlin.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.4

War alles gut so für die eine Nacht.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 úno 2017
9.7

Schönes Hostel, freundliche Mitarbeiter, alles sehr sauber und schön gemacht.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
14 úno 2017
7.4

Interesting security but it works i guess? Good value for your money and close to the s bahn. Staff are friendly and breakfast is only 3 euro

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 úno 2017
10.0

Clearly the best hostel I went to!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 úno 2017
7.7

Lo único remarcable es que pone que tiene cocina, que piensas que puedes entrar tu a cocinar pero no, son los empleados del hostel los que te calientan las cosas en el microondas o en el horno. Hay buen ambiente. Algo muy positivo es que cada cama tiene una lampara, un enchufe y una especie de mesita para que dejes tus cosas.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
3 úno 2017
10.0

Brilliant hostel, amazing staff always so friendly (even got music recommendations from one of them!). Right in the middle of the party district so perfect location. Key system is unusual but really safe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 úno 2017
8.9

I would definitely stay at this hostel again! Even if you're travelling alone, it's very easy to meet people at the common bar downstairs. I would recommend the 3 bed room as it has its own shower and is quiet. I really liked the location as you're close to all the big places to go out and also near a supermarket, a lively centre and some good cheap restaurants. See you again soon!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.