Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Sun & Moon Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.9
Velmi dobré 1633 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.9
Velmi dobré 1633 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.4
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.4
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.1

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • funny-weekend-boy5958
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 kvě 2017
8.0

Das Hostel befindet sich in einer Partyzone in Barcelona. Geeignet für junge Leute die Geld sparen wollen. Die Luft im Zimmer war furchtbar. Als ich um 3 Uhr am Morgen vom feiern kam, lag jemand anders in meinem Bett, also schlief ich im Bett darunter.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Uruguay, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 kvě 2017
8.3

La ubicacion es inmejorable, las habitaciones espaciosas y limpias pero poco ventiladas. El baño se inundaba por la ducha. En la kitchenett no hay cubiertos a disposicion.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 kvě 2017
9.1

Es buen hostal y todos trabajadores me cayeron bien especialmente Javi. Gracias a ustedes, hicimos buen viaje

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • julie137
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
8 kvě 2017
6.9

En général c'était bien, mais la salle de bain n'etait pas super propre, ça sentait mauvais! Les chambres sont confortables, mais il faut s'attendre à entendre beaucoup de bruits pedant la nuit, autant de la rue que dans l'auberge. Le personnel était très gentil par contre, ils ont bien répondu à toutes nos questions!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Alžírsko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
29 dub 2017
8.3

L'emplacement est excellent, et le personnel très gentil, pour une auberge pas cher en plein centre ville je recommande!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 dub 2017
9.7

Very cool place !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
25 dub 2017
4.9

After 3 month of travel and staying in many hostels this has been our only BAD experience. It was the most expensive one so far with a very pretentious atmosphere. We met Rapheal at the front desk who was not very welcoming or friendly. We were told we had to PAY for sheets and blankets. Ridiculous! When non of us could get onto the wifi, Raphael blamed us, saying our phones aren't working. So we had to go to the bar across the street to use theirs. We left the next day and stayed somewhere else

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • tomtesla
  • Německo, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
16 dub 2017
9.1

Super Lage, super Preis. Sicherheit und Ausstattung ist gut. Perfektes Hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
14 dub 2017
9.7

Hostel muy recomendable, muy buena ubicación y la atención de los chicos es muy agradable y colaborativa.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
5.7

Pretty impersonal and annoying hosel. A lot of very young teens, very party oriented, was not able to seep at night due to extreme noise, thin walls, and smell. the Wifi was a joke and only able to log in through facebook. The bathroom was disgusting due to the fact that the shower drain was clogged so as soon as somebody showered the whole bathroom and eventually the bedroom was underwater. Wouldnt reccomend a stay here unfortunatley, On top of everything it wasnt cheap,extra costs everywhere!

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.