Hostelworld.com

Sun & Moon Hostel

Ceny
mapa
Recenze
7.2
Velmi dobré 1,472 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 5.9
ZAREZERVOVAT
7.2
Velmi dobré 1,472 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.3
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 7.6
  • Atmosféra 6.7
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 5.9
Sun & Moon Hostel Located at C/ Ferran 17, , Barcelona.
Sun & Moon Hostel
Spain
Barcelona 08002 C/ Ferran 17
72% 1472
41.3813731 2.1754539
Sun & Moon Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 dub 2016
8.3

a pesar de ser 8 en la habitación todos nos comportamos correctamente dejando dormir y sin molestar. buena atención.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
28 dub 2016
3.7

I have stayed at a lot of hostel and this one was hands down the worst one I've ever stayed at. I paid $25 and got a very uncomfotable bed, crowded room with almost no room to walk, horrible wifi, and an all around bad time. On top of that the hostel has a terrible environment for trying to socialize with other people and the staff is under par

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 dub 2016
9.1

Buen internet y en la habitacion, camas suaves, habitaciones frescas, lockers espaciosos, desayuno mas que promedio, buenas computadoras para navegar, mucha actividad, ubicacion insuperable. Los banos se mojan por la cercania con la regadera.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 dub 2016
8.9

Was nice and close to La Rambla and la Boqueria. The room was nice, bathroom was clean. Only bad point was I was on a top bunk, and there was no ladder.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 dub 2016
6.3

bien situé, mais quelques inconvénients, taille des chambres (trop petites) et la douche ne fonctionne que si l'on reste appuyé sur le robinet, ce qui est écolo mais vraiment pas pratique, ou alors il faut prendre sa douche à deux!!!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Dánsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
6 dub 2016
8.6

atmosfer harika çalışanların ingilizce bilmesi çok iyi. düzenli sistematik bir işleyişleri var. odalar temiz. ama üstünüzü ortmek için battaniyeye para veriyorsunuz bu kötü olmuş. la ramblanın dibinde. merkeze çok yakın. aerobusla havalanından 5.90 euroya plaça de catalunyaya gelip oradan da rahatça hostele yürüyebilirsiniz.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2016
6.9

The beds were extremely uncomfortable, and I could feel the springs in the mattress. Luckily the temperature was cold so I could wear a jacket for extra cushioning.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 dub 2016
7.1

A mi amiga y a mi nos confundió un poco que tuvieramos que pagar por las mantas, no se si esta previamente especificado pero llegamos sin saberlo. El personal fue amable y servicial me sacaron de un gran apuro cuando di por perdido mi pasaporte. Lo que deberian de modificar es que una amiga que vive en Barcelona que nos ayudo a llegar con el hostal y esas cosas se le prohibio la entrada, se nos hizo muy mal que ella tuvo que esperar por nosotras en la calle con frio y no en la sala.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 bře 2016
8.0

Excelente ubicación

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
24 bře 2016
7.4

Excelente personal. En especial Rodri el chico del bar que nos atendio a todos mas que excelentemente bien, creando buena atmosfera.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.