Hostelworld.com

Summer Cadiz

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 312 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 312 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.4
Summer Cadiz Located at Calle hospital de mujeres 35 y 37, , Cadiz.
Summer Cadiz
Spain
Cadiz 11001 Calle hospital de mujeres 35 y 37
89% 312
36.5322605 -6.3015496
Summer Cadiz
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
18 dub 2016
9.1

Lugar con el ambiente muy bueno y la ubicación genial! Lo que falta es desayuno que ofrecen otros hostales (pero la cocina es tan bien equipada como en un resteurante!) :P

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
15 dub 2016
9.1

Only here for one night but the staff was friendly, helpful, the location was perfect for the 5 minute walk to the beach, the rooms were small and the showers were decent. The breakfast was white toast with different types spreads, some fruit, coffee /tea and cornflakes with milk. It seemed easy to meet people

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
1 dub 2016
9.4

Super Hostel mit erstaunlich gutem Frühstück. Nur das Hochbett hat ziemlich gequietscht und die Matratzen waren ziemlich durchgelegen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 bře 2016
7.7

Staff are nice especially Javi who greeting us. Good location. Not lots of bathrooms.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 bře 2016
10.0

Me encanto el Hostel. Limpio, con mucha onda, y muy buena ubicación.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 bře 2016
9.7

The hostel was great and I appreciated that breakfast was included in the price. The staff were really friendly and the place was kept very clean. would definitely recommend this place.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
20 bře 2016
9.4

We were totally satisfied with our stay at Summer Cadiz! It was so good that we decided to stay three nights longer. The Stuff was international and super nice. Big Kitchen, simple breakfast included, nice rooftop... The only thing I would criticize is the lack of bathrooms/ showers!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
18 bře 2016
8.3

We had a nice stay in Summer Cadiz, the staff was friendly and helpful. We met nice people from all over the world, if you're travelling alone or like to meet people it's the place to be. The restrooms we're ok, breakfast was cool(fruit, yoghurt incl.) Nevertheless we missed a computer with free acess, the free wifi wasn't very stable. The matresses in our room were quite thin, after three nights...well. Our dorm was small and no space for a big suitcase.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 bře 2016
9.7

Un buen lugar, bien situado, silencioso y limpio. A la hora del desayuno un poco caótico al ser muy estrecho y al no tener mucho espacio.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 bře 2016
10.0

Great hostel,very nice staff and the kitchen has everything you Need ! Great Place to stay😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.