Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Summer Cadiz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.9
Báječný 448 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.9
Báječný 448 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 9.2
  • Umístění 9.6
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.8
  • Čistota 8.3
  • Zařízení 8.4
Summer Cadiz Located at Calle hospital de mujeres 35 y 37, , Cadiz.
Summer Cadiz
Spain
Cadiz 11001 Calle hospital de mujeres 35 y 37
89% 448
36.5322605 -6.3015496
Summer Cadiz
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
25 zář 2016
8.6

Beds clean. Showers could use more cleaning. Breakfast free on terrace really cool vibe. Staff super nice. Lockers small. Doors never really locked (front, yes. Rooms, or at least mine, no.) wifi was good. Towels for hire. I would recommend to a friend for sure and I would stay again! Thanks for the hospitality!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
21 zář 2016
8.6

Todo muy bien, el personal, localización, desayuno, precio, lo.único los baños un poco sucios y Internet iba muy muy mal, era casi inexistente

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
20 zář 2016
9.7

Buen lugar, personal amable y atento. Todo en orden y limpieza todo el dia. Disfruté mi estancia ahi jajajaj la terraza es lo mejor!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 zář 2016
6.3

no me pensaba q iva a ser tan malo pero serían las sabanas o la habitación que me picaron chinches de la cama, fue horrible... y una de las chicas de mi habitación se encontro una cucaracha y la mató jejeje, lo que me gusto fue la ubicación, la cocina esta bien, un chico de recepción fue muy amable, no se su nombre. la cama para dormir bien, pero me picaron por todo el cuerpo es lo malo, vamos que tienen poca limpieza...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
18 zář 2016
9.4

Thank you for an amzing stay, I would defenitely go back! We were so excited by the rootop brakfast in the morning!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
12 zář 2016
9.1

Die Dachterrasse war spitze, das Personal sehr nett. Die Küche ist groß, sehr gut ausgestattet und sauber! Das Frühstück liegt im Hostelstandard (Pluspunkt frische Früchte zum Frühstück!) Einziger Negativ-Punkt die Ausstattung der Zimmer, das Hochbett machte bis zuletzt einen sehr wackeligen Eindruck...

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
12 zář 2016
9.4

Das Hostel liegt an einer sehr guten Lage. Es ist jetzt nicht das schönste und die Betten sind nicht die bequemsten. aber für den Preis auf jedenfall sehr gut. Würde wieder dorthin wenn ich zurück nach Cadiz gehe.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
7 zář 2016
9.4

Genial el.hostal. el personal era variado y habia algunos que no eran muy hospitalarios.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
10.0

very nice hostel with a great atmosphere, cool people and a wonderful rooftop terrace, but our room was very hot because there was no air conditioning.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 zář 2016
7.4

Great location. Friendly staff. Excellent terrace to chill on. Rooms incredibly small, with the squeekiest bunks I've ever heard. The other guy in my room kept me up all night due to his constant turning in his sleep and the loudness of the bed. And hot! With one rickety ceiling fan. Shower situation was awkward.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.