Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Summer Cadiz

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.0
Nádherný 595 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.0
Nádherný 595 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.0
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
16 čvc 2017
7.4

Very nice hostel, I would recommend it, for the position and the atmosphere. I have to give a bad review after a personal experience I had with the people working there, since I could not enjoy one of the nights I booked, but apart from that, it was a nice stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 čvc 2017
10.0

Splendido e accogliente ostello in mezzo alla città vecchia. A due passi dalla Caleta e dal mercato centrale e da tutto quello di cui si può avere bisogno. Staff eccezi onale, camerate comode e pulitissime. Notevole la terrazza. 100% consigliato

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2017
9.7

Amazing!!! Come back")

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Ecuador, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čvc 2017
10.0

Great place !! 100% recommended, very close to the most important places in Cadiz, walk distance from the beach. very friendly Staff .

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 čvc 2017
8.6

Huge hostel, the staff could not keep up cleaning after all of those people and the 3 refrigerators were so full I could barely find space for a few tomatoes. But the location is good, the rooms are clean with large lockers and I enjoyed the free breakfast on the terrace.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Maroko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čvc 2017
10.0

Great stuff.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 čvc 2017
10.0

Muu bueno el hostal!!! Nos encantó y la unicación es perfecta

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2017
9.7

Hermoso hostel y muy bien ubicado ! Lo recomiendo !!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 čvc 2017
6.6

This wasn't the best hostel I've stayed at and wouldn't choose to stay here again if I returned to the city. While the staff was friendly and helpful, the facilities weren't great. There was one private unisex toilet which was nice to have but the shower area was not very clean & I saw a huge cockroach inside. I stayed in a 4 bedroom female dorm which was ok, but again not the cleanest that I've stayed in. Location wise though it was central in the city so it was easy to get to.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 čvc 2017
9.7

Overall the perfect, classic hostel! Would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.