Hostelworld.com

Summer Cadiz

Ceny
mapa
Recenze
9.2
Nádherný 360 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9
ZAREZERVOVAT
9.2
Nádherný 360 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.3
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 9.2
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.9
Summer Cadiz Located at Calle hospital de mujeres 35 y 37, , Cadiz.
Summer Cadiz
Spain
Cadiz 11001 Calle hospital de mujeres 35 y 37
92% 360
36.5322605 -6.3015496
Summer Cadiz
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
13 čer 2016
9.4

This hostel has a really chilled and fun atmosphere. We spent our days on the beach a few minutes away and our evenings on the roof terrace which is really lovely. We wish we could have stayed longer! Amazing city!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
12 čer 2016
10.0

One of the best hostels I've ever stayed at. Super clean, super friendly, not too loud and not too quiet. Really a nice place to stay for a while. Only wifi coverage could be better.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2016
10.0

Lo recomiemdo 100x100 es un sitio increible con un trato perfecto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
10 čer 2016
9.1

Ótima localização, preço, café incluído simples mas bom, os funcionários muito atenciosos, a noite tem lual , comida ,boa conversa... recomendado

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čer 2016
9.7

Super great place to be when traveling solo. The staff became family and if you're there for a few days or more you'll know exactly what I'm talking about. It's a great atmosphere with awesome vibes. I will definitely return to this hostel no doubt.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
9 čer 2016
10.0

Excelente hostal, con un personal fantástico y muy atento. Me ha encantado el ambiente que había en general, con desayuno en la terraza, disfrutando del sol y por las tardes con fiesta de mojito o paella y un buen rollo estupendo. Muy, muy recomendable!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
8 čer 2016
10.0

Un lugar muy acogedor, esta en el centro cerca a todos los lugares de interés. el personal muy amable especialmente Javi quién es muy atento. Súper recomendado 😉

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • elisavillaseca
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
7 čer 2016
8.6

Es un muy buen hostal, está a 5 minutos caminando de la playa y cerca de todo La cocina es muy buena para cocinar si es que no quieres comer afuera Hay algunas cosas que podrían mejorar 1. El desayuno solo con cosas dulces 2. La limpieza creo que se puede mejorar, al lado de mi cama había un montón de polvo (las sábanas están impecables) 3. El ambiente, tienen muchos colaboradores pero podrían ayudar más en las tardes de mojito, es difícil conocer personas en ese lugar si viajas solo

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 čer 2016
10.0

La gente muy muy amable, es una familia mundial allí. Hemos disfrutado muchísimo la terraza y la cocina. Really fun people working, definitely has that "backpacker" vibe The kitchen is awesome and so is the rooftop terrace

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 kvě 2016
9.4

Good location, rooms, and all the staff is nice! Muchas gracias y hasta luego!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.