Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stone Hotel & Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 748 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.8
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 748 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.5
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.3
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 7.9
  • Zařízení 7.8
Stone Hotel & Hostel Located at Biltstraat 31, , Utrecht.
Stone Hotel & Hostel
Netherlands
Utrecht 3572AC Biltstraat 31
83% 748
52.0949256 5.1278082
Stone Hotel & Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
28 lis 2016
8.9

My only complaints are the beds lack support (insanl in the middle), and that they close off the kitchen at night. All I wanted was a glass of water at 3am and I couldn't get it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 lis 2016
7.4

El hostal esta a 25 minutos andando desde la estación. La habitación que elegimos fue de 4, la mas pequeña en la que he estado, y dentro de la habitación una ducha, con una puerta transparente que podia verte la gente que hubiera en la habitación. El personal muy majo, Español.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 lis 2016
5.1

Too far from Amsterdam. Bikes too expensive and not working well. Overall too expensive for what it is.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 lis 2016
8.3

My stay was quite smooth. The booking process, the follow-up from the hostel staff, the check-in, the room and the bed and the facilities. Everything actually went fine. The staff specifically is very friendly and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
1 lis 2016
10.0

Absolutely lovely. Wish we could have stayed here longer! Best hostel kitchen I've ever used! Staff is great, location and attractions all great. The rooms are a bit small but it was not a problem at all.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 říj 2016
4.3

Was one of the worst hostels i have ever been. Dirty, not comfortable, no one do the dishes.. My room was like 6 persons were sharing a flat, I didnt have space for my things. Installations are so old. I wouldnt recomend you to stay here.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 říj 2016
9.7

Muy contenta con mi estancia aquí. El trato del personal es muy agradable, y las instalaciones, están bien, sin grandes lujos pero por el precio tampoco puedes esperar más. La ubicación es genial, a tan solo unos minutos andando del centro. En la cocina tienes café y té gratis, y en la sala común hay muy buen ambiente, con ordenadores de uso gratuito. La verdad que fue una buena experiencia, si vuelvo a Utrecht repetiré!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Taiwan, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 říj 2016
9.7

Very friendly and helpful staff. Relaxing atmosphere. Good for a break away from home.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
5 říj 2016
8.9

Everything was fine. Well located (Utrecht it's small), clean, helpful staff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 zář 2016
6.3

It was a quite loud night

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.