Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Stone Hotel & Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
8.1
Báječný 689 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.5
ZAREZERVOVAT
8.1
Báječný 689 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.7
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.6
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.5
Stone Hotel & Hostel Located at Biltstraat 31, , Utrecht.
Stone Hotel & Hostel
Netherlands
Utrecht 3572AC Biltstraat 31
81% 689
52.0949256 5.1278082
Stone Hotel & Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
20 čvc 2016
7.4

Everything good except for all the locker doors were broken. Helpful staff. No smoking in the hostel, but ppl smoke don balcony next to kitchen/common area so area for eating and preparing food smelled.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čvc 2016
10.0

We enjoy so much our experience! The reception girl was so lovely and the kitchen had everything that we needed : )

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 čvc 2016
8.0

An sich ist das Hostel wirklich super.... aber ich finde es etwas teuer. Auch das Frühstücksbuffett mit 4,50 Euro war viel zu teuer für die geringe Auswahl. Alles in allem ist das Hostel zu empfehlen und ich würde auch wieder hinfahren!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • ziza_1081978
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
11 čvc 2016
9.7

Super recomendable! A diez minutos de todo, la estación, los canales, la iglesia. Supermercados cerca y puedes cocinar ahí mis. Acepta tarjeta. Regresaría siempre

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2016
7.7

Nice hostel. However the room for 3 people was too small.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 čvc 2016
4.9

Zimmer in schlechtem Zustand, Fensterrahmen im Bad gebrochen, für Doppelzimmer nur 1 Handtuch vorrätig. Frühstück eher geringes Angebot.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Portugalsko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
5 čvc 2016
8.3

Quite expensive for the services given, but on the average is a good hostel. Our room was small but clean and the shower worked well. The place was really nice and the personal very friendly.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
23 čer 2016
9.7

Awesome place, definitely going back some day!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • electric_mushrooms985
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 čer 2016
8.0

I only stayed for one job get, but the staff were really helpful and friendly. Good location and a short, straight forward walk / cycle into centraal Utrecht. The shower door in our room stuck a bit which made it tough to open and close, but fine apart from that.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2016
8.3

Everything was great apart from our bikes being stolen from outside after thieves cut through 3 locks. Not the hostel's fault however it put a dampener on our experience and opinion of Utrecht.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.