Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Steffi's Hostel Heidelberg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 2,359 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 2,359 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.7
  • Zařízení 8.2
Steffi's Hostel Heidelberg Located at Alte Eppelheimer Str. 50, , Heidelberg.
Steffi's Hostel Heidelberg
Germany
Heidelberg Baden-Württemberg 69115 Alte Eppelheimer Str. 50
87% 2359
49.4061424 8.6754441
Steffi's Hostel Heidelberg
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
10.0

Steffi's Hostel was a very pleasant experience overall. The staff spoke perfect English and the process was both easy and quick. The hostel is located extremely close to the train station and bus stops. Overall, great experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 led 2017
10.0

It was my first ever time staying in a hostel. I felt very safe and welcomed, and it was right by the train station so I had no trouble finding it. All in all an amazing first experience.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 led 2017
10.0

Great place to stay! I liked the atmosphere, it was super clean, and right next to the HBF, which is what I needed.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
8.9

The staff here is very friendly and helpful, this hostel is a good choice for anyone looking for a cheap stay.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Japonsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
22 pro 2016
3.4

There is nothing good

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
20 pro 2016
8.9

Nice hostel, easy location (not so close to the city center but it is ok to go walking). The room was not warm enough (really bad during winter) but I am not sure if the heater was not working or it was someone's fault..

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 pro 2016
9.4

Near central station good location. Cozy bed with strong heating. Dinner was just ok. Because the staff make dinner and breakfast for the customers, so during that time the kitchen is occupied

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 pro 2016
9.4

Top Hostel mit sehr hilfsbereitem Rezeptions-Team, haben spontan reagiert nachdem sich bei unserer Buchung diverse Dinge geändert hatten, so dass wir dennoch ohne Probleme kommen konnten. Danke nochmal :)

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 pro 2016
8.9

Vicino alla stazione treni e bus da aeroporto. Cucina grande e sala relax comoda. Servizi ok. Camerata da 6 mista.. Unica donna ma mi sono trovata bene lo stesso. Lo consiglio

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 pro 2016
7.4

It was cozy and welcoming, but I would prefer seperate toilets for men and women.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.