Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Texel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.1
Nádherný 67 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3
ZAREZERVOVAT
9.1
Nádherný 67 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.7
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 9.6
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 9.6
  • Zařízení 9.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • niccostardust
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 81 Recenze
16 čvc 2017
9.7

One of the best hostel I ever been. I haven't been in other Stayokay brand hostel but if the others are like this one, they are on the top. I also rented a bike that so useful to go around Texel Island also on the reception you can book the bus shuttle to go anywhere for a cheap price. The hostel is located 10 mins walk from the town center of Den Burg, from the ferry just take the bus and drop off in Ben Burg. If you want to stay in Texel Island I really high recommend! Also a great breakfast!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
11 čvc 2017
9.7

This is one of the best hostels I've ever stayed. Clean rooms, good spaces. Excellent atmosphere! The breakfast is abundant and good! The staff is super polite and is super competent to answer and help you with your stuff. Really recommended!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 čer 2017
10.0

Het was een zomwrs weekend, maar ondanks de drukte liep alles op rolletjes, en niemand had last van elkaar. Fijne sfeer. Heerlijke dagen gehad. We komen zeker terug!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • onderdonk1
  • USA, Pár, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
28 kvě 2017
9.1

It's a big huge place that feels more like a hotel than a hostel, but the staff are great, the breakfast was superb, the location was excellent, and they had everything you could want in a hostel, except the cozy feeling. Not very gezellig.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 18-24
  • Světoběžník
  • 29 Recenze
3 kvě 2017
8.0

Good for families.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 dub 2017
9.1

Alles super, bis auf einen Punkt: die Ausstattung der Doppelzimmer kann ruhig ein bisschen besser sein.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 dub 2017
10.0

Very plesant stay ! Team very Nice and careful. Cleaning and room perfect, space enougt and thé brekfeast was tasty i mean wé have fresh food and réal cofee or orange juice bio : ) Thank To them for their advice and thé service

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
28 bře 2017
8.0

Nice place to stay. Breakfast included. It's a pity you're not allowed to bring and cook your own food

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.