Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Rotterdam Cube Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.7
Báječný 934 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.2
ZAREZERVOVAT
8.7
Báječný 934 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.8
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.3
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.2
Stayokay Rotterdam Cube Hostel Located at Overblaak 85-87, , Rotterdam.
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
Netherlands
Rotterdam Overblaak 85-87
87% 934
51.9199204 4.4910907
Stayokay Rotterdam Cube Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
17 srp 2016
8.9

Be good if breakfast went for a longer period, far too many people waiting for significant periods of time, if you wanted a quick breakfast you weren't going to find it. Especially with all the families that were staying, need to allow at least another hour.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2016
8.6

Sehr ungünstig ist die Automarkt Situation -zwei Personen, zwei Übernachtungen 117€ , plus42€ Parkgebühr-ein teures Vergnügen.....

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 srp 2016
8.3

I really enjoyed my stay here. It's a super cool building. The breakfast is pretty good and makes the price feel more worth it. A lot of families stay here as well as lots of travelers- it's a hostel with a more hotel feeling in that sense. One thing that bothered me was the locker situation. They charge 4 euro a day to keep your bag locked away in a locker down in the lobby- it wasn't a huge problem but I thought it was a bit steep....

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
10 srp 2016
10.0

Super site, j attendais avec hâte d y être et ça a été l émerveillement, quel endroit !! Ce fut un agréable séjour que je recommanderais.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bravomartha
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2016
9.4

My best experience in Amsterdam. Excellent atmosphere, I arrived by myself but felt safe and among friends the whole time. Highly recommended.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
5 srp 2016
8.3

Muy lindo hostal, con excelente ubicación y muy buen desayuno (pan recién horneado).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
5 srp 2016
7.7

Good location and breakfast, nice staff. There were no in room lockers and the lockers on the ground floor had to be paid for. The bar was very quite for such a large hostel

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
30 čvc 2016
9.1

Nous avions pris une chambre de 6 pour une nuit. Le lieu est très original et bien placé, par contre il aurait besoin d'un coup de peinture dans les chambres, car les murs étaient noircis et vieillots. Pas très très propre non plus, on avait une toile d'araignée entre la lampe et le mur. Mais sinon très bien !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Izrael, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čvc 2016
8.9

Nice place. Not super social, but good atmosphere still. It's inside the cubes which are great. It was too hot in the rooms when we were there. But it was an especially hot time of the year.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • emapinard
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
23 čvc 2016
10.0

Magnifique, vraiment! Très bon petit déjeuner également ! Je le recommande pour tous !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.