Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Maastricht

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 616 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 616 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.9
  • Umístění 9.3
  • Zaměstnanci 9.1
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 8.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
29 led 2017
8.9

Leider keine Schließfächer, sonst super!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
15 led 2017
8.0

Decent room size and in a beautiful location, directly on the river and opposite a park. I stayed during the week so there was no vibe but there is a large bar area.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
22 pro 2016
7.7

Beautiful location in the centre of Maastricht, along the river Maas with an overviewing terrace. Clean rooms and bathroom, friendly staff and super good breakfast. Would stay here again for sure and recommend to anyone else.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
6 lis 2016
9.1

Stayed one night and met some interesting people to spend the evening with. I've heard that the weekends are a lot of fun there but unfortunately wasn't there to witness it.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 říj 2016
9.7

Very nice staff here! Kind and helpful.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • kbischoff4666
  • Německo, Žena, 25-30
  • Světoběžník
  • 31 Recenze
2 říj 2016
8.6

Very big, clean and well organized hostel! Very few people when I was there, so I can't say anything about atmosphere. Very bike friendly :) Only thing I missed were lockers in the rooms...there are some in the basement, but they didn't work.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Estonia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 zář 2016
9.1

I stayed in the hostel for 7 at the beginning of September before moving into my apartement. Pros - Free Breakfast Buffet - Huge common area- beautiful terrace - Clean - Staff was super firendly - Location - Good Wifi - A lot of quests outside the hostel. Feels more integrated - Food deals lunch, dinner Cons - Rooms were so warm. No air - One room suppose to be 6 beds but was 7 - No free soap - No kitchen for quests - Uncomfortable pillows - Not much storage in the room

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Peru, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
31 srp 2016
8.3

Wie der Name vom Hostel schon sagt, kann man dort "okay" übernachten. Die Lage ist top, die Zimmer sind jedoch nur "okay"... Erwartet nicht so viel von diesem Hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.