Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Den Haag (The Hague)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 886 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 886 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.4
  • Zaměstnanci 9.0
  • Atmosféra 7.8
  • Čistota 8.9
  • Zařízení 8.3

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
14 čer 2017
7.1

Bonne auberge de jeunesse dans l'ensemble. Sauf qu'à 1 heure du matin un gars vient me dire que je lui avait piqué son lit alors que le lit était vide sans draps ni rien quand je suis arrivé. Donc Stayokay vous devriez donner le numéro de chambre mais avec un numéro de lit à chaque client pour pas qu'il y ait ce genre de confusion.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
13 čer 2017
8.9

Très chouette auberge avec un rapport qualité/prix excellent! J'ai beaucoup aimé le petit-déjeuner gratuit sous forme de buffet avec un très grand choix, ce qu'on retrouve pas souvent dans les auberges. Pas très loin de centre donc pratique et bon choix de restauration pas cher au alentours! Malgré un seul membre du personnel plutôt moyen, je le recommande vivement :D

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 čer 2017
9.7

Overall great stay here. Good location, easy to reach the main stations and the centre. Quiet and calm (I did stay mid week maybe this is why) friendly staff with lots of info and help. THE most amazing breakfast selection I have ever seen especially in a hostel! Loads of choice, fruit, veg, breads, meats, cheese, cereal, jams, coffee juice etc really massive well done for this! Only down side was no lockers in the room for bags but it felt pretty safe :-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
10 čer 2017
7.1

Our stay, OK. We had a private double room and it was huge with two single bunk beds not ideal. No kitchen and a sort of weird free all you can eat breakfast (in addition to toast, eggs and other breakfast foods one day there was pasta salad) . Not allowed to bring outside food or beverages in either. Lots of families will also stay at this location, so some nights there were kids running around the halls. No atmosphere so if your looking to socialize with other travellers go elsewhere.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 čer 2017
9.4

La habitación muy limpia, no pasamos frío ni tuvimos problemas con vecinos escandalosos, el buffet muy rico y con muchas opciones, es más hotel que hostal.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • mickeymcd4000
  • Skotsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
4 čer 2017
9.7

Excellent location close to city centre.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
1 čer 2017
9.1

Hostel liegt zentral. Zimmer recht klein.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • sydneyakaleah5867
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
29 kvě 2017
9.1

Was a very nice place! Really liked the complimentary breakfast and how it had many options. Overall really liked it!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
26 kvě 2017
9.7

lovely sfaff, nice atmosphere. i'd come again! thanks.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • derryrosanti2220
  • Indonesia, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
26 kvě 2017
8.6

Complete breakfast. Love them. Quite near public transportation.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.