Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Den Haag (The Hague)

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 792 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 792 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.4
  • Zabezpečení 9.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 8.3
  • Atmosféra 8.1
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.6
Stayokay Den Haag (The Hague) Located at Scheepmakersstraat 27, 2515 VA, The Hague.
Stayokay Den Haag (The Hague)
Netherlands
The Hague 2515 VA Scheepmakersstraat 27, 2515 VA
85% 792
52.0725294 4.3253087
Stayokay Den Haag (The Hague)
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2016
7.7

Die Mitarbeiterinnen sind teilweise sehr unfreundlich und für ein Zimmer ohne Fenster ist der Preis schon recht hoch

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 srp 2016
6.6

Bathroom was so small and little bit dirty.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
19 srp 2016
9.1

Good hostel, clean and well equipped, Good breakfast. It was Hard to get a Drink because the barkeeper wasnt there Most of the time

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 srp 2016
9.1

화장실이 세면대 두개(외부), 토일렛, 샤워실로 나뉘어져 있다. 샤워실이 샤워부스가 아니라 칸막이만 되어 있어서 물이 새나갈까 조심해야 한다. 샤워부스가 따로 있지 않은 점, 지역 특성 상 호스텔임에도 불구하고 가격이 조금 높았던 점 빼고는 전반적으로 만족한다. 조식이 포함되어 있었으니 가격대비 좋은 곳이라고 생각한다. 헤이그로 다시 여행을 가면 다시 들를 마음이 있다. 아, 여성 전용 방이 있어서 좋았다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
17 srp 2016
9.4

Excellent choice. Not your typical youth hostel, more like a smart hotel concept. Everything is clean, safe and you get a good breakfast. Tip: there is a nice terasse near the breakfast area which allowa you to sip your coffee right on the side of a beatiful canal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2016
8.3

Insgesamt eine empfehlenswerte Jugendherberge. Die Gemeinschafts- und Aufenthaltsräume sind prima. Man fühlt sich wohl und kann sich entspannen. Das Zimmer war für unsere 4-köpfige Familie etwas bescheiden (klein), da wir aber fast nur zum Schlafen auf dem Zimmer waren ging das. Ansonsten sehr sauber. Freundliche Mannschaft. Essen korrekt bis gut. Bedankt. B. Salla

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
5 srp 2016
6.0

This place is very clean, but the woman at the front desk was extremely rude. Two people were checking in in front of me, and I asked her what was served for breakfast. She gave me a long look and said I had to wait my turn. After a 10 minute wait, it took her 10 seconds to tell me. The location is really close to the tram station if you want to take a day trip into Delft or anywhere nearby, but it isn't close to exciting things in The Hague, a rather random location.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
2 srp 2016
9.7

Muy buen desayuno. El Hostel está lindo. El baño está bien

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • NoemiHanna
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
1 srp 2016
8.6

Nice but the atmosphere is more for families and groups and not solo-backpackers

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bsimpson1015
  • USA, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
23 čvc 2016
7.7

Felt more of a hotel hostel, overall it was nice just not the "hostel atmosphere" I was looking for

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.