Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Arnhem

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.2
Báječný 177 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.2
Báječný 177 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.0
  • Zabezpečení 8.4
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.4
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 8.8
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
15 srp 2017
10.0

Loin du centre (3km) mais bien fléché et le cadre en vaut la peine.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čvc 2017
8.6

Ich war mit der Familie nach dem Frauen EM Fussball 1/4 Finalspiel für eine Ubernachtung in Arnheim gewesen. Es hat uns sehr gut gefallen und vom Frühstücksbüffet positiv überrascht .

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2017
9.1

Had a great night in Arnhem. Food kept for us due to our late arrival. Friendly staff and good atmosphere. Fabulous breakfast. Rooms clean. No problems at all.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2017
10.0

We had a great time. Friendly staff, good facilities , fabulous location and relaxed atmosphere . Catered for us despite our late arrival. Thumbs up for Arnhem!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
1 čvc 2017
6.0

I cancelled this hostel as I booked the wrong location.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
20 čer 2017
8.3

location baf but natural good

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • bnsurti
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
8 čer 2017
7.7

Nice place, helpful staff. Guest kitchen and fridge would be nice.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 14 Recenze
8 kvě 2017
7.4

Located miles from anywhere. There are no shops or restaurants in the neighborhood. There is a grocery store almost a kilometer away, but there is no guest kitchen at the hostel. This means you will STARVE while staying at this hostel, unless you get their overpriced (but very small) supper. Be sure to eat lot's at breakfast! Another huge problem is that this hostel shuts the heat off at night! If it is cold outside then the room will be too cold for you to stay in.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.