Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Zeeburg

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 2951 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.6
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 2951 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.5
  • Zabezpečení 9.1
  • Umístění 7.4
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.2
  • Čistota 9.2
  • Zařízení 8.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 dub 2017
7.7

Located in a lovely, authentic neighbourhood, the hostel was super quiet which was great for sleeping. Just a heads up: if you're in a 4-person room with ensuite (nice treat) these rooms are sublet to the hostel so have no lockers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 dub 2017
6.9

The room was clean and the beds were good. Doesn't have soap or towels (have to buy, no renting option). A bit pricey for everything what they offer! Hostel was full of young pupils which I wasn't expecting. I was there with my friends so everything was fine with us but I wouldn't recommend to a solo traveler who wants to meet other people! But overall a good experience and really friendly staff!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 dub 2017
9.4

El hostal es grande, limpio y muy agradable. El personal muy amable y profesional. Esta alejado del centro nosotras usamos el tranvía (2,90€) para acercarnos porqué andando son 35-40 min. Tener en cuenta que no cuentan con un lugar para cocinar, pero nosotras pedimos microondas y el personal fue amable en calentarnos nuestro platos preparados. El desayuno es muy bueno y variado.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • ashleyjagdeo6366
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
19 dub 2017
8.9

Great personnel, everyone was extremely kind and friendly. Good location, easy to get to the city centre by tram; beds could be more comfortable. Bikes and locks were very easy to use for a beginner. Breakfast not included but there is a grocery store 3 mins by bike away.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • hocevarninaa9474
  • Slovinsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 dub 2017
10.0

Very good hostel. Good security, nice rooms and not bad location. We liked it a lot.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 dub 2017
6.3

Hostel en el cual necesitas bici para recorrer la ciudad. Caro para lo que ofrece. No tiene ambiente hostel, es más bien un hotel donde compartes habitación. No repitiria.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Dominikánská republika, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
12 dub 2017
9.7

Dicen que tiene desayuno incluido pero no fue así. El desayuno cuesta 6.50€, que es aparte de la estadía. A pesar de este error recomiendo el desayuno, es muy completo, es tipo buffet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 20 Recenze
12 dub 2017
10.0

I never write reviews but for this one I'll make an exception. This is the best hostel I've ever been to 10/10

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Dominikánská republika, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 dub 2017
10.0

Hermoso lugar, muy confortable y excelente servicio!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 dub 2017
9.7

The hostel structure is really great. I had an awesome time there!!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.