Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Stayokay Amsterdam Vondelpark

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.6
Báječný 4,420 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.4
ZAREZERVOVAT
8.6
Báječný 4,420 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.3
  • Umístění 9.1
  • Zaměstnanci 8.8
  • Atmosféra 8.0
  • Čistota 8.6
  • Zařízení 8.4
Stayokay Amsterdam Vondelpark Located at Zandpad 5, 1054 GA, Amsterdam.
Stayokay Amsterdam Vondelpark
Netherlands
Amsterdam Zandpad 5, 1054 GA
86% 4420
52.3610431 4.8779940
Stayokay Amsterdam Vondelpark
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
9.4

good location, clean and good breakfast. Not much of an atmosphere though.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 srp 2016
10.0

Para mi fue excelente en todo sentido. Siempre limpio, el personal muy atento y super cerca de todo.. Lo recomiendo!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 srp 2016
9.4

The hostel violated the 1-day free cancellation policy and charged me. It should have been free according to the policy. Don't know if they do that all the time. :(

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
17 srp 2016
9.4

Hostel muito bem localizado e seguro! Staff atenciosa, sempre disposta a ajudar. Recomendo!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Čína, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 srp 2016
10.0

easy to find clean nice

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 srp 2016
9.1

Mein erster Aufenthalt in einem Hostel und da haben wir gleich ein richtig gutes erwischt. Alles sauber, soweit wir das gesehen haben, das Frühstück war absolut ausreichend dafür, dass es im Preis inbegriffen war! Vor allem war es sehr leise in den Zimmern. Man hat nichts von den anderen Gästen mitbekommen. Das einzige, was mich etwas gestört hat war, dass es im Bad wenig Ablagefläche gab. Wenigstens Haken an der Tür hätten schon gereicht. Wir kommen gerne wieder!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Vielen Dank für diese gute Bewertung, bis zum nächsten Mal!

  • Anonymní
  • Německo, Pár, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
16 srp 2016
8.0

Sehr feundliches und hilfsbereites Personal. Das private Doppelzimmer ist allerdings im Verhältnis zum Preis extrem klein und spartanisch eingerichtet, auch im Vergleich zu anderen Hostels in Hauptstädten. Handtücher mussten selber mitgebracht werden, dafür war das Frühstück inklusive, welches eine durchaus große Auswahl bot. Auch wurde das Buffett ständig nachgefüllt.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
9.1

Great hostel. Very clean, comfortable beds, great location.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Turecko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
15 srp 2016
10.0

Best breakfast ever!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
15 srp 2016
7.1

Great spot next to the park. Main thing I didn't like was the size of the lockers both in the rooms and in the bag storage area. I have a normal sized bag checked in early. Can only fit a back pack in the luggage lockers so I had to wait around until 2pm so I could put my bag in my room before leaving.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.