Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 47 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 47 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.5
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.6
Stay-See Located at Kikodze 10, , Tbilisi.
Stay-See
Georgia
Tbilisi 0105 Kikodze 10
97% 47
41.6905160 44.7986948
Stay-See
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
18 zář 2016
9.7

I would recommend staying with Pikria at Stay - See. Pikria goes out of her way to make you feel comfortable and the rooms are very clean and have everything you could need. Very good value for money!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 zář 2016
9.1

Perfect Stay, wonderful host!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Litva, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 zář 2016
9.4

This place is a great value for money! Top location! This place is perfect for people who are not planning to spend a lot of the time "at home", but exploring the beauties of wonderful Tbilisi. The room is a little dark, but cozy and fits the basic needs - there is bed, table, couch and a "tea/coffee station". Everything was top clean and neat. The hosts were very helpful and sweet.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rusko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
5 srp 2016
10.0

Это замечательное место, расположено недалеко от центральной площади Свободы. Хостелом управляет прекрасная Пикрия и ее отец, которые встречали меня как дорогого гостя. Хостел небольшой по размерам, но очень уютный, есть все необходимое доя проживания и даже немного больше.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Finsko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
3 srp 2016
9.7

Great place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • timmo88664
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
20 čer 2016
10.0

The best thing about this place was owner very nice lady and even did my laundry for free. I was only one staying so was like having my own apartment and as a backpacker was like a bonus for me. The place is well cleaned and the owner has put information and things around to help enjoy stay. Location is very good 2min walk to square. Best place to stay for me.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bělorusko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
6 kvě 2016
10.0

Very nice owner!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Bělorusko, Muž, 25-30
  • Světoběžník
  • 21 Recenze
3 kvě 2016
10.0

Very nice and cozy place. The owner is awesome!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.