Hostelworld.com

St Christopher's Village

Ceny
mapa
Recenze
8.4
Báječný 6875 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.0
ZAREZERVOVAT
8.4
Báječný 6875 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 9.0
  • Zaměstnanci 8.6
  • Atmosféra 8.4
  • Čistota 7.7
  • Zařízení 8.0

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 úno 2017
10.0

Very good, the staff is amazing. I enjoyed thee beer pong they organized !!!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Skotsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 úno 2017
10.0

Nothing bad to say. Very good hostel. Very busy hostel, good location. Excellent value! Will stay again

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
8.3

Easy to get to (If you know what buses to catch) Friendly staff, and clean. will stay agian when I`m visiting London

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for taking the time to leave us such a nice review. We wish you the best during your future travels. Take care!

  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 úno 2017
10.0

Everything was perfect

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the amazing review!

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
12 úno 2017
7.4

great hostel and really cool night life but really disgusting toilets and smell in all common areas! would recommend if you can handle this!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for leaving us a review. We take our guests very serious and are looking into your concerns to make sure this does not occur in the future. Never the less we hope that you've had a great time in London. Take care!

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
10.0

Enjoyable stay, staff were friendly and rooms clean.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for taking the time to leave us such a great review. Safe travels and take care!

  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 úno 2017
10.0

Great place to stay in Barcelona. Hostel staff and volunteers are great, often joining you for whatever activities during the day and night the hostel has planned. Dinner and breakfast run on donations making eating cheaper, everyone eats dinner together which has a nice communal vibe. Location is fine and close to the subway, communal area is usually full of people you can easily meet. Beds are fine with your own wall plug and alcove to hold your valuables. Could be improved with its own bar

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the review. We from London are happy to hear that you've had a amazing time in one of our other sites that our located throughout Europe. Safe travels and take care!

  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 úno 2017
6.6

En el sitio no muestran las habitaciones con literas para 9 personas! El espacio es demasiado estrecho. Lo malo de que se hospeden chicos que no les corrijan sus malas costumbres! Pisan los sillones con sus zapatos suben sus pies en las mesas, en su mayoría son muy desordenados y para el poco espacio no se puede ni caminar en las habitaciones. Hay que decir que el precio por cama es económico para estar cerca del centro de Londres

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
8 úno 2017
9.7

Super 😊

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the amazing review!

  • DamonTiu
  • Malajsie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
9.1

I highly recommend this hostel, everything is good here, I really enjoy 3 nights here!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thanks for the great review. We hope to see you again during your future travels. Take care!

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.