Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Spinner's Backpackers

  • 342 Newcastle Street, Northbridge, Perth, Western Australia, Perth, Australia

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
7.7
Velmi dobré 185 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.7
Velmi dobré 185 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 7.3
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 7.5
  • Čistota 7.8
  • Zařízení 7.2
Spinner's Backpackers Located at 342 Newcastle Street, Northbridge, Perth, Western Australia, Perth.
Spinner's Backpackers
Australia
Perth Western Australia 6003 342 Newcastle Street, Northbridge, Perth, Western Australia
77% 185
-31.9435501 115.8555950
Spinner's Backpackers
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2016
10.0

Was a really good stay, super friendly staff and nice living area! Definetly recommendable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Absolute pleasure Thank you for staying with us. Enjoy the rest of your travels. Cheers Spinner

  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 dub 2016
10.0

Really friendly staff, good location, good for meeting other travellers and finding work

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Mate pleasure to have you stay Cheers Spinner

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 bře 2016
6.3

For 25 $ / night okay. The man from the reception was a little bit scary. Old rooms & bathrooms, but not too dirty.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you for the feed back. How Ever a Few Points need to be made The male bathrooms have just had a 15k upgrade The hostel is cleaned professionally everyday without fail I think to really appreciate a hostel you need to spend more than 8 hours in the building Enjoy your travels Cheers Spinner

  • Anonymní
  • Francie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 bře 2016
7.4

nice hostel, good staff :)

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
27 úno 2016
7.7

The owner is nice and helpful that I highly recommend the hostel to other travellers.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2016
9.1

I even booked some more nights at Spinner's because I felt very safe, could lock my luggage (with my own padlock) and the door with a key and the rooms, showers, toilets etc were clean which is most important for me! The staff is nice and helpful, the nights were quiet so everything was good! Only the Wifi is pretty slow unfortunately...but that's really the only point I was disappointed about. I probably will book again if coming back to Perth!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
Přečíst odpověď ubytovacího zařízení

Thank you It was a pleasure having you stay Cheers Spinner

  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 16 Recenze
11 úno 2016
6.9

Hostel is ok, but a lot of longterms there. Get stuck there easily. Owner is really nice!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 úno 2016
8.9

Le personnel est super, cest propre, bonne ambiance. A10min du centre de northbright.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.