Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Space Hotel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.5
Báječný 1,311 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 9.2
ZAREZERVOVAT
8.5
Báječný 1,311 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.1
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 7.4
  • Čistota 8.4
  • Zařízení 9.2
Space Hotel Located at 380 Russell Street, , Melbourne.
Space Hotel
Australia
Melbourne Victoria Victoria 380 Russell Street
85% 1311
-37.8077496 144.9659085
Space Hotel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
21 zář 2016
8.6

Great place friendly staff.. facilities are fantastic great location in melbourne. ✌

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • cherieuk
  • Taiwan, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
13 zář 2016
5.1

The staff were unfriendly and cold, which really put me off.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Hong Kong, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
26 srp 2016
9.1

Great facilities!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2016
10.0

Not the best I've stayed at, but I love the vibe. Staff member was as friendly as he could be :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
16 srp 2016
10.0

Best hotel I've been to after 10 months of travelling in Australia.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
30 čvc 2016
10.0

Great place, enjoyed our stay highly recommend

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indonesia, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 čvc 2016
9.7

i do really enjoy staying there. they have nice and helpful staffs. we could print out our documents free. they offered free Luggage storage. the location is in the cbd, easy to access tourism spots using free tram.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 18 Recenze
26 čer 2016
4.9

big hostel bunker...don't go if you want to enjoy a backpackers vipe and meet people

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2016
10.0

Great & friendly place. Highly recommended. Question to staff: "We don't recycle" I was told. WHAT???

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
16 čer 2016
9.1

This hostel is wonderful as long as you have the bottom bunk...the top bunk is way too tight for space! Great facilities & location beside Melbourne Central!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.