Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Soggiorno Pitti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.5
Velmi dobré 1,320 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.3
ZAREZERVOVAT
7.5
Velmi dobré 1,320 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.5
  • Zabezpečení 7.7
  • Umístění 9.5
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 6.3
Soggiorno Pitti Located at Piazza Pitti, 8, , Florence.
Soggiorno Pitti
Italy
Florence 50123 Piazza Pitti, 8
75% 1320
43.7654640 11.2489060
Soggiorno Pitti
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 led 2017
6.3

It was extremely hard to find, once you walk into the door you are in a dark staircase and we had no idea what floor to go to, so we were a little creeped out because it was literally pitch black. The staff was helpful, gave us a map and recommended restaurants. The room was extremely lackluster, at one point the roof was shorter than I was and I'm only 5'10". The beds were very uncomfortable, mine being extremely hard and my friends was like every spring had broken and she sank right in

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 led 2017
8.9

Carino e basico. Molto competente il personale e in generale i servizi,stanze pulite e profumate. L'unica pecca é stato il mio letto matrimoniale che risultavano essere in pratica 2 singoli uniti,il che creava un po di scomodità. Per tutto il resto darei 4 stelle.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Colombia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
27 pro 2016
8.9

I like the place, well located. But they didn't have lockers at the room where I stayed. ( I don't know if the others have) The bathroom.. it could be better, but it's ok.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
5 lis 2016
6.9

Very small room, but if you're looking for something simple, it's a fine option.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 říj 2016
4.9

Certe l'hôtel est proche du centre ville et l'emplacement est vraiment agréable. En revanche, nous avons eu que des désagréments que ce soit avec La propreté dès salles de bains communes, du bruit (pas d'insonorisation, les voisins étaient très bruyant à 5h du matin comme à 2h et pour finir les lits simple ressemblaient à ceux de l'armée, aucun confort...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • saratrampuz3580
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 říj 2016
8.9

Camera bella, comoda e spaziosa. L'unica pecca erano le finestre vecchie che facevano entrare gli spifferi, perciò faceva freddino. Inoltre metterci qualche appendino sarebbe utile. Personale disponibilissimo e ambiente pittoresco (bellissimo l'ascensore d'epoca).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 říj 2016
9.4

Mi estadía resultó muy buena. El Hotel cumple con todo lo prometido: es muy limpio y está muy bien ubicado, frente al Palazzo Pitti y a pocos metros del Ponte Vecchio. Se puede acceder a todos los principales puntos turísticos caminando. La conexión de internet funcionó siempre y muy bien. El hotel se encuentra en un típica residencia fiorentina, con ascensor. No incluye toallas, hay que pagarlas aparte, ni desayuno.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 říj 2016
9.4

It was OK.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 říj 2016
4.9

It was my first experience staying in a hostel and I would never stay in one again . The beds had bedbugs and the water in the toilets smelt like sewage

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Tristin_Zhang
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 zář 2016
9.1

On the other side of the river. Approximately 15 minutes walk away from the Duomo. Lovely establishment with an old-fashioned elevator. Bathroom and the dorm are very clean. Great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.