Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Soggiorno Pitti

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 1,313 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 5.8
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 1,313 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.4
  • Umístění 9.2
  • Zaměstnanci 8.0
  • Atmosféra 6.5
  • Čistota 7.0
  • Zařízení 5.8
Soggiorno Pitti Located at Piazza Pitti, 8, , Florence.
Soggiorno Pitti
Italy
Florence 50123 Piazza Pitti, 8
73% 1313
43.7654640 11.2489060
Soggiorno Pitti
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 říj 2016
4.9

Certe l'hôtel est proche du centre ville et l'emplacement est vraiment agréable. En revanche, nous avons eu que des désagréments que ce soit avec La propreté dès salles de bains communes, du bruit (pas d'insonorisation, les voisins étaient très bruyant à 5h du matin comme à 2h et pour finir les lits simple ressemblaient à ceux de l'armée, aucun confort...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • saratrampuz3580
  • Itálie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
21 říj 2016
8.9

Camera bella, comoda e spaziosa. L'unica pecca erano le finestre vecchie che facevano entrare gli spifferi, perciò faceva freddino. Inoltre metterci qualche appendino sarebbe utile. Personale disponibilissimo e ambiente pittoresco (bellissimo l'ascensore d'epoca).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
16 říj 2016
9.4

Mi estadía resultó muy buena. El Hotel cumple con todo lo prometido: es muy limpio y está muy bien ubicado, frente al Palazzo Pitti y a pocos metros del Ponte Vecchio. Se puede acceder a todos los principales puntos turísticos caminando. La conexión de internet funcionó siempre y muy bien. El hotel se encuentra en un típica residencia fiorentina, con ascensor. No incluye toallas, hay que pagarlas aparte, ni desayuno.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Rumunsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
11 říj 2016
9.4

It was OK.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Skupina ženy, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
4 říj 2016
4.9

It was my first experience staying in a hostel and I would never stay in one again . The beds had bedbugs and the water in the toilets smelt like sewage

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Tristin_Zhang
  • Čína, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
27 zář 2016
9.1

On the other side of the river. Approximately 15 minutes walk away from the Duomo. Lovely establishment with an old-fashioned elevator. Bathroom and the dorm are very clean. Great value for money.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 zář 2016
7.4

En el lado negativo diré que no limpiaban el suelo de la habitación. No cambiaban las sábanas y el baño de mi planta estaba para darle un retoque. Tenía cortinas de ducha viejas y la bañera estaba muy mal. El otro baño, el del piso inferior estaba perfecto. La ubicación perfecta. Y el personal de lo más amable y encantador. Atendieron todas mis solicitudes con una sonrisa.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
22 zář 2016
7.7

Das Hostel liegt direkt gegenüber dem Palazzo Pitti, nahe Ponte Vecchio und ist damit ideal für Menschen, die nur 1-2 Tage Zeit haben. Um sich bei einem längeren Aufenthalt wirklich wohl zu fühlen, fehlen Gemeinschaftsflächen. Die Mitarbeiter waren nett, aber zum Teil noch nicht einmal zu den ohnehin schon eingeschränkten Zeiten ansprechbar. Die Badewanne, die auch als Dusche genutzt werden musste, war ein Alptraum, Badelatschen nicht vergessen!!! Wer gerne anonym reist, ist hier richtig.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 25-30
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
19 zář 2016
8.3

Clean, fantastic location, helpful staff who let us leave our bags after we checked out for the day. Would definitely recommend this place.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
16 zář 2016
4.9

De locatie was goed, dicht bij alles dat we wilden bezichtigen. Dit was dan ook onze hoofdreden dat we voor deze hebben gekozen. De badkamer moest je met veel te veel delen, we moesten staan aanschuiven om naar toilet te kunnen gaan. Het was ook vrij vuil, het bad was duidelijk aan vernieuwing toe. De voordeur was volgens een systeem dat het automatich open ging en ook sloot, dit werkte niet zo heel goed want je kon de deur makkelijk open duwen.veel lawaai van de lift+andere gasten+personeel

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.