Hostelworld.com

Sofia Hostel

Ceny
mapa
Recenze
4.9
Hodnocení 398 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.8
  • Zabezpečení 5.1
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 4.4
  • Atmosféra 4.4
  • Čistota 4.7
  • Zařízení 4.1
ZAREZERVOVAT
4.9
Hodnocení 398 recenzí
  • Hodnota za peníze 4.8
  • Zabezpečení 5.1
  • Umístění 6.5
  • Zaměstnanci 4.4
  • Atmosféra 4.4
  • Čistota 4.7
  • Zařízení 4.1
Sofia Hostel Located at Viale Abruzzi, 70, , Milan.
Sofia Hostel
Italy
Milan Lombardy 20131 Viale Abruzzi, 70
49% 398
45.4829425 9.2172932
Sofia Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
25 čer 2016
5.7

Ich habe dieses Hostel lediglich für eine Nacht genutzt, aber länger kann man dort auch nicht bleiben. Die Bäder waren dreckig und die Zimmer unterdurchschnittlich klein. Man hatte quasi Doppelbetten und die Schließfächer konnten nicht verschlossen werden. Es kommen außerdem zusätzliche Kosten hinzu. Es gibt einen Kühlschrank und eine Mikrowelle, welche aber nicht benutzbar sind! Total dreckig und der Kühlschrank quillt fast über vor Essensresten. Es gibt nicht einmal Geschirr oder Besteck!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 čer 2016
5.4

Firstly we got moved to another place across town due to a "technical glitch". They then overcharged us and said we had to have linen even though we'd specified that we didn't want it when booking. Lots of building noise in room above until 9pm and toilet overflowed when flushed. Would not stay again.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Laos, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
20 čer 2016
2.9

You should take care more of custimers and improve your service

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2016
5.7

The staff were miserable grumpy and not very helpful. We weren't offered a map or tips for things to do in the area. The location is fine if you don't mind walking or getting the metro to places. The bathroom wasn't the best the shower for didn't close which meant the bathroom flooded every shower and the shower head fell off constantly. Definitely. Better hostels around.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
17 čer 2016
3.4

Hostel was niet wat we ervan verwachtten. Er was één sleutel voor een gedeelde kamer van 4, de kamers waren. Heel erg klein, geen bagagekluizen, 1 badkamer voor 32 personen, geen toiletpapier, douchedeur of slot op de badkamer. Ook geen keuken of kitchenette aanwezig, even als een bagage kamer. Daar kwam nog bij dat het personeel onvriendelijk en ongeinteresseerd was.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
14 čer 2016
5.4

Buscamos ese hostel porque era barato y bien ubicado y si, el hostel bien ubicado, pero llegamos y nos hicieron pagar de más y nos obligaron a pagar más por las sabanas. El wi fi no andaba. Y el tipo de la recepción un gil. Termino siendo nada barato.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 čer 2016
4.6

1) Harmonijkowe drzwi od łazienki były zepsute (urwane w połowie), więc trzeba się było nieźle namęczyć żeby mieć trochę prywatności w łazience; 2) Obciążono nas kosztami za zepsute drzwi od prysznica, ponieważ nie zgłosiliśmy zaraz po zakwaterowaniu, że mamy niesprawne drzwi (40 euro, chociaż pan z recepcji chciał więcej); 3) Drzwi szafy trzymały się na przybitym gwoździu; 4) Codzienne sprzątanie polegało chyba tylko na wynoszeniu śmieci, ponieważ w pokoju było pełno kłębów kurzu.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 čer 2016
3.4

When I arrived there I needed pay more than showed in the site and nobody say nothing to me!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2016
7.7

Biorąc pod uwagę położenie hostelu i jego cenę - miejsce warte polecenia.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Jordánsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 čer 2016
4.3

one of the worst hotel i have ever seen in my life worst staff ever the smell of the hotel on the entrance is extremly annoying and they will try to rob you.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 4.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.