Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiths Cottage

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.7
Nádherný 68 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.6
ZAREZERVOVAT
9.7
Nádherný 68 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.8
  • Zabezpečení 9.8
  • Umístění 8.9
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.8
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.6
Smiths Cottage Located at 5 Mount Argus Road, Umgeni Heights, Durban.
Smiths Cottage
South Africa
Durban 4051 5 Mount Argus Road, Umgeni Heights
97% 68
-29.8052922 31.0164213
Smiths Cottage
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Kanada, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
28 dub 2016
8.6

The owner is fantastic. A nice place to stay for a good nights sleep. In Durban north, not downtown. The property is beautiful and there is a pool. There are airport transfers available.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
22 dub 2016
9.7

What a great place to stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
9 dub 2016
10.0

charming secured residential neighborhood. was excited to finally see the inside of a home in S.A. It was a charming home. Truly home away from home. pat and Keith were so kind and helpful from the moment I arrived. They are both a wealth of information and ever so friendly. The beds, rooms and bathrooms were very clean. Nice pool outdoors. The neighborhood is lovely.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
9 dub 2016
9.7

Awesome place! I booked a bed in the 4-bunk room, but there were two guys staying there and the family room was unbooked for the night, so the owners upgraded me for free :) Super friendly people, willing to help give advice around the area. Definitely would recommend this place!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 dub 2016
10.0

This was an awesome stay for me.Was like being home.Nice relaxed atmosphere.Warm people.Not too far from town.Just a quick Uber to all the popular locations.Weather was nice and cool but the rooms will definitely need aircons in the Durban summer.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
29 bře 2016
10.0

Smiths Cottages is well located in a calm and nice residential area. The two owners are warm-hearted and very helpful in all situations. Thank you for the pleasant stay!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 19 Recenze
18 bře 2016
9.7

Amazing hostel, very nice staff and helpful, I recommand. Superbe hôtel, les propriétaires sont super sympas et aident pour tout, je recommande.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
8 bře 2016
9.4

Great. Like staying at my folks. Thanks again

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.