Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiths Cottage

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.5
Nádherný 90 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.5
Nádherný 90 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.7
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.6
  • Zaměstnanci 9.7
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.7
  • Zařízení 9.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 bře 2017
9.7

Wir waren nur 1Nacht im Smiths Cottage aber es hat uns sehr gut gefallen. Das Dorm war sauber und Küche plus Bad war direkt nebenan. Es ist sehr ruhig und sicher gelegen. Der Garten ist schön und es gibt sogar einen Pool. Die Besitzer sind total nett und haben uns Abends zum Supermarkt gefahren damit wir einkaufen konnten. Glaube sie fahren sie die Gäste auch in die Stadt morgens und holen sie Abends wieder ab. Wir würden auf jedenfall wiederkommen !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
9.7

If you are looking for a quiet clean place to stay in Burban by the bird park and all the monkeys, go to Pat and Keith, they will make you feel like a holiday with your family!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
24 bře 2017
10.0

Wunderbar, sehr sauber und freundliche Gastgeber :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
22 led 2017
9.7

I was here for just a night, but boy oh boy, what a lovely night I had! The Smiths are so very sweet and loving people. I was chatting with Pat all night and she made me this delicious spaghetti for a good price. They really care about their visitors and make sure that all your needs are taken care of. The fantastic thing is that they do this in a gentle and subtle kind of way. It's in a closed, 24h security, compound. So really safe. Monkeys fly around all the time. Just go to Smiths Cottage!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
21 led 2017
9.7

Stay here! I stayed at a relatively quiet period, so as there was no one around i hung out with the owners Pat and Keith mostly! Very nice people and will give you lots of recommendations on activities, though Pat did take me to the casino and I lost most of my money.... Very nice place - great pool.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
17 led 2017
9.4

A great hostel! Felt like home there and would go there again anytime :-) The hostel is located a bit outside of the city, but a shuttle is offered.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Afrika, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 lis 2016
9.7

Thank you for asking I loved the place and enjoyed myself. Regards Nonto

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • jayz081390
  • Kanada, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
12 lis 2016
10.0

Loved staying here, great family and they were so accomadating did so much for me. Drove me around town, cooked, and shared many laughs

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž Skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 lis 2016
9.1

Had a very pleasant stay for two nights. Rooms were clean and tidy. The owner are so lovely and helpful. Would definitely come back next time.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.