Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiths Cottage

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
9.4
Nádherný 98 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 8.7
ZAREZERVOVAT
9.4
Nádherný 98 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.6
  • Zabezpečení 10.0
  • Umístění 8.7
  • Zaměstnanci 9.5
  • Atmosféra 8.9
  • Čistota 10.0
  • Zařízení 8.7

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
3 srp 2017
9.4

A lovely place to stay. Pat and Keith were very nice and helped us a lot to plan our next steps. They had some interesting stories to share and made us feel at home. Bunk beds do not have any ladders, climbing required ;-)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • avikkapoor810
  • Indie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
29 čvc 2017
10.0

Fantastic Hosts and a great stay. The hosts are very knowledgeable and always ready to help. Would recommend others to try the same. The property is very well situated and is close to all major city attractions.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • scobb19671871
  • Anglie, Žena, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 11 Recenze
30 čer 2017
9.1

Loved this place, the owners were so friendly and helpful, they even ran me into town to get a take away one evening. I stayed in a dorm in their house but there is a self contained flat and other rooms on site, it is a fairly quiet place, certainly not a party hostel but that was advantageous for me. Would definitely stay again.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Skupina ženy, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
9 čer 2017
10.0

It was very beautiful. We could even change the room at short notice Thx

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
21 kvě 2017
10.0

I loved this place! Quiet and so friendly. the owners couldn't do enough for me. It's in a leafy suburb north of Durban and not far from transport into the city, but a bit of a walk uphill to get back! The family that run and live here are terrific and so chatty and full of local info. Fantastic!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Smíšená skupina, 25-30
  • Nomád nováček
  • 8 Recenze
29 dub 2017
5.7

El lugar super aburrido! Atiende una señora grande que no para de hablar, llegamos 10.30 pm y no nos dejó bañarnos porq era tarde. El lugar muy limpio y seguro. Y nos cobro R20 c/u x Internet

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Polsko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
28 dub 2017
10.0

I absolutely recommend this place to stay. Nice and cozy, good location. But the best part is that Pat and Keith make you feel like at home!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
26 bře 2017
9.1

Ein sehr nettes altes Ehepaar, die einem jederzeit helfen wenn man es braucht. Wenn man fragen hat oder etwas braucht, immer direkt an die beiden wenden!:) ansonsten alles sehr entspannt und ruhig!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Pár, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
26 bře 2017
9.7

Wir waren nur 1Nacht im Smiths Cottage aber es hat uns sehr gut gefallen. Das Dorm war sauber und Küche plus Bad war direkt nebenan. Es ist sehr ruhig und sicher gelegen. Der Garten ist schön und es gibt sogar einen Pool. Die Besitzer sind total nett und haben uns Abends zum Supermarkt gefahren damit wir einkaufen konnten. Glaube sie fahren sie die Gäste auch in die Stadt morgens und holen sie Abends wieder ab. Wir würden auf jedenfall wiederkommen !

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 bře 2017
9.7

If you are looking for a quiet clean place to stay in Burban by the bird park and all the monkeys, go to Pat and Keith, they will make you feel like a holiday with your family!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.