Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
8.3
Báječný 202 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
ZAREZERVOVAT
8.3
Báječný 202 recenzí
  • Hodnota za peníze 8.3
  • Zabezpečení 8.7
  • Umístění 8.3
  • Zaměstnanci 8.5
  • Atmosféra 8.7
  • Čistota 8.0
  • Zařízení 7.9
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge Located at Station Road, Corpach, Fort William.
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge
Scotland
Fort William PH33 7JH Station Road, Corpach
83% 202
56.8429310 -5.1229870
Smiddy Bunkhouse & Blacksmiths Backpackers Lodge
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Francie, Skupina ženy, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
27 říj 2016
5.1

Accueil pour le moins tres froid ..... le train passe devant les fenetres de la chambre ( Pas prévu !! ) .... enfin, je ne suis pas sure que les draps aient été fraichement lavés .....

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 říj 2016
8.9

Had a great stay at he start of October when climbing Ben Nevis, the staff were extremely helpful and nice. Amazing value for money and would definitely come back here, perfect location

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
23 zář 2016
5.7

Suciedad de moviliario (ropas de cama limpias), nos ospedamos en un compartido de salon y cocina con otros inquilinos, en nuestra habitacion no havia ni una silla, solo las dos literas.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 zář 2016
9.1

Todo estuvo fantàstico, tanto el hostel como la atención personal. La única pega es que nos costó encontrarlo ya que está poco señalizado y en el momento de nuestra llegada no había nada para atendernos. LLamamos por teléfono y vinieron enseguida.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 10 Recenze
16 zář 2016
8.9

A very beautiful place to stay.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
9.7

What a gem of a location. Clean, well priced and the best location in Scotland. Friendly owners who care for your every need. Will definitely come again in the future.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Indie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
28 srp 2016
8.9

Awesome location with a train station nearby.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
2 srp 2016
8.3

Fairly nice place to stay, Great location with lots to see close by.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Belgie, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
31 čvc 2016
8.3

We enjoyed our stay Smiddy Bunkhouse. It was nice to feel at home with all facilities we needed (quite good equipped kitchen, own bath room, lounge,...) The location is also superb: out of the city center of Fort William, near the little harbor and with sight on the Ben Nevis. Genoten van ons verblijf in Smiddy Bunkhouse. We hadden alle nodige faciliteiten (goed uitgeruste keuken, eigen badkamer, salon) Locatie is ook super: buiten het centrum van FW, nabij haventje met zicht op Ben Nevis

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Smíšená skupina, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
25 čvc 2016
8.0

Ambiente tranquillo e accogliente. Stanza un po piccola per quattro persone. Ottima posizione.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.