Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Stay Hostel Munich City

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 3,545 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.1
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 3,545 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.2
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.2
  • Zaměstnanci 7.7
  • Atmosféra 7.3
  • Čistota 7.4
  • Zařízení 7.1
Smart Stay Hostel Munich City Located at Mozartstr. 4, 80336, Munich.
Smart Stay Hostel Munich City
Germany
Munich Mozartstr. 4, 80336
76% 3545
48.1298750 11.5575290
Smart Stay Hostel Munich City
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
24 zář 2016
6.9

Wifi is good and safe hostel. Atmosphere could aways be better.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 zář 2016
5.7

l'unica cosa da salvare è la distanza dall'oktoberfest (circa 800 mt), il prezzo pagato era da albergo e non da ostello,capisco il periodo ma la camera non era assolutamente pulita,per non parlare del bagno in camera!

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
19 zář 2016
5.7

Wir haben leider noch nie so unfreundliche Mitarbeiter erlebt. Wir sind angekommen und haben freundlich nach der Tiefgarage gefragt und wurden direkt dumm angemacht und uns wurde gesagt wir müssten jetzt erst mal warten usw. Auch beim späteren Einchecken mussten wir nochmal 30min auf unser Zimmer warten und die Mitarbeiter waren unglaublich unfreundlich und das System hat nicht funktionier. Die Lage ist top aber für 420€ für ein 6er Zimmer war das Verhalten der Mitarbeiter einfach unterirdisch.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
15 zář 2016
8.6

Comfortable beds, great toilet facilities and communal areas. No plugs by bed to charge phone.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 zář 2016
8.6

i just stayed one night .... i love the location its near the u-bahn and near the city

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • USA, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
14 zář 2016
10.0

Very nice and helpful staff. Very clean rooms, good beds. In a nice residential area. Deff recommend and coming back!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
13 zář 2016
7.7

Everything I wanted from my brief stay there. Only complaint would be the state of the kitchen. Sink was blocked when we arrived so no one had been doing dishes, and an oven would be nice. Kitchen needs to be slightly larger for the size of the hostel. It can only really accommodate one person cooking at a time.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
13 zář 2016
6.0

The halls of the building smell really bad. The girl from reseption had a very bad attitud. The kitchen in bad conditions. The rest ok

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • ff7_cosmos8937
  • Itálie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 zář 2016
6.9

Pros: -Good location -price Cons: -Confused and overwhelmed staff -noisy(doors slam automatically, ) -Badly ventilated rooms, It was really hot when I was there and the windows would not open the full way.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • irisheyes1
  • Irsko, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 9 Recenze
9 zář 2016
8.0

good value and location

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.