Hostelworld.com

Smart Stay Hostel Munich City

Ceny
mapa
Recenze
7.6
Velmi dobré 3,260 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2
ZAREZERVOVAT
7.6
Velmi dobré 3,260 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.6
  • Zabezpečení 8.2
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 7.0
  • Čistota 7.3
  • Zařízení 7.2
Smart Stay Hostel Munich City Located at Mozartstr. 4, 80336, Munich.
Smart Stay Hostel Munich City
Germany
Munich Mozartstr. 4, 80336
76% 3260
48.1298750 11.5575290
Smart Stay Hostel Munich City
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 4 Recenze
26 kvě 2016
9.4

중앙역에서 도보로 10-15분 정도 걸리지만 어렵지 않게 찾을 수 있었습니다. 만일 바이에른 티켓이나 1일 교통권 구입하신다면 중앙역에서 1번 갈아타고 총 2정거장 걸려서 대중교통 이용해서 편히 다닐 수 있습니다. 바로 앞에 한국 식품 파는 곳도 있고, 맥도날드, 수제 햄버거 집과 은행 등등 편의시설 다 근처에 있어서 좋고 숙소도 깔끔해서 좋았습니다. 저는 6인 혼성 방에서 묶었는데 다 남자인걸로 봐서 아무래도 성별따라 방 배정해주는 것 같습니다.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • sheepy96
  • Anglie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 5 Recenze
23 kvě 2016
9.1

Great hostel, nice beds, great facilities, worth staying here! The WiFi on the 5th floor was pretty frustrating but it worked fine the few times I could actually connect.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Pár, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
19 kvě 2016
10.0

Possibly one of the best hostels I've ever stayed in. Awesome

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nizozemí, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
19 kvě 2016
9.1

Zeer nette kamers met badkamer en wc, prima gelegen nabij de metro die je alle richtingen uit brengt. Het is zelfs te lopen naar het stadscentrum, in ongeveer 10 minuten. Je kunt voor de deur betaald parkeren.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Nový Zéland, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
6.3

Bathrooms were nice and the lockers under the beds were great. The internet was terrible and it didn't reach our room on level 1. You also need to enter the login/password every time your phone or laptop locks or logs out - If you are trying to plan your travels it will be a serious hassle.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
14 kvě 2016
7.1

An Sauberkeit hat es leider sehr im Zimmer gemangelt. Am ersten Tag haben wir direkt an der Rezeption Bescheid gegeben, dass in der Dusche sehr viele Haare liegen. Jedoch wurde sich nicht darum gekümmert. Das Wasser ist auch überhaupt nicht abgeflossen. Wir waren ein 6er Zimmer und jeder hat morgens geduscht, da könnt ihr euch vorstellen wie das Bad aussah! Am Tag unserer Abreise haben wir wieder daraufhin hingewiesen und hoffen, dass jetzt etwas passiert und sie es verbessern!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
11 kvě 2016
7.7

El hostel está muy bien ubicado, a solo 10 min. De Marienplatz. Las habitaciones muy cómodas y limpias. Sin embargo no tiene límite de edad. Elegí cuarto compartido y había un hombre de más de 45 años, lo que fue muy incómodo. A modo de recomendación, podrían tratar de ubicar a los huespedes por grupo etáreo. Se puede cocinar, pero es muy pequeño el lugar.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 kvě 2016
7.7

The rooms were huge and had nice views into the street. They are nice wood bunk beds so you don't feel like rolling over will cause you to crash down on your bunk mate. The wifi was horrible and it kicks you out every time your phone goes to sleep. The luggage room was secure from outsiders getting in but was also one of the most disgusting rooms I've ever seen. It was so dirty and full of garbage I was sure I would have something living in my bag when I came to pick it up. Overall, good stay

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
4 kvě 2016
9.4

O wifi cai bastante e as pessoas que sairam do nosso quarto, os lençois não foram trocados.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Muž, 31-40
  • Horlivý cestovatel
  • 13 Recenze
29 dub 2016
8.6

Clean place with fresh rooms. Lack of lockers and the ones they had you need to bring your own padlock. Not too far from the city which was good. Would stay again.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.