Hostelworld.com

Smart Stay Hostel Munich City

Ceny
mapa
Recenze
7.3
Velmi dobré 3720 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.6
ZAREZERVOVAT
7.3
Velmi dobré 3720 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.1
  • Zabezpečení 7.8
  • Umístění 8.1
  • Zaměstnanci 7.5
  • Atmosféra 7.1
  • Čistota 6.8
  • Zařízení 6.6

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Itálie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
9.4

Tutto molto bene, camere semplici ma funzionali, unica pecca che le prese della corrente,per chi come me dormiva sopra nel letto a castello,non erano disposte in un modo comodo per poterne usufruirne. Per il resto tutto ok, il ragazzo della reception bello e gentile ;)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
18 úno 2017
8.9

Nice hostel, though we didn't spend much time there. Nice restaurants and a subway station in the direct neighbourhood, to the city centre it's a 15 minute walk. The room was tidy and sheets were provided and the compartments below the bed can be locked. The staff even gave us a free lock since we forgot ours. Bar & pool table are in the lobby but we didn't use it.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Irsko, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
15 úno 2017
10.0

Stayed here 5 times now and its a great hostel, staff are always very helpful and its a great location also

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 úno 2017
4.9

Sporco, ascensore fuori servizio (eravamo al 5to piano) ed il WiFi era veramente scarso. Almeno è un ostello economico.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Edwards1218
  • USA, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
10 úno 2017
6.6

If you plan on using Wi-Fi in your room or in the lobby for more than 2 minutes at a time, don't come here. Other than that really good value for money. One receptionist came off as very creepy but everyone else was kind and helpful.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
9 úno 2017
6.9

When I first walked in there were two strange men who smelled of alcohol, and looked sketchy. As a solo female traveler this was an immediate red flag. The place really wasn't too bad, you get what you pay for. Uncomfortable beds, wifi never worked, breakfast was way overpriced. There were a bunch of older men who used the place to stay for business trips, which again is not necessarily a problem but not great for young travellers looking to make friends. ive had better for cheaper though.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 15 Recenze
7 úno 2017
10.0

Great place, nice staff, the room was pretty clean and all the facilities were OK :) Strongly recommend smart stay hostel.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Jižní Korea, Muž, 41+
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
7 úno 2017
3.7

와이파이는 로비에서 조차도 2-3분에 한번꼴로 계속 끊기니까 방에선 어느정도인지 얘기 안하겠습니다 시설은 솔직히 그렇게 안좋은편은 아니지만 키친 조막만하고, 하필 이날 엘베 고장나서 5층을 캐리어 끌고 갔습니다..

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 4.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 úno 2017
5.4

Começando por ter de trocar de quarto. Mas tudo bem, só que os problemas começaram depois de eu ter escolhido uma cama. Cheguei de madrugada e minhas coisas estavam jogadas em outro lugar no quarto e alguém dormindo na minha cama. Limpeza não era horrível, até eu descobrir q PEGUEI ALGUMA DOENÇA DE PELE após dormir lá (sarna, pulga ou percevejo). Vários hóspedes mal educados e que fediam. Entendo o ronco, mas fedor a ponto de atrapalhar o sono, não. Pior hostel q eu fiquei até hoje.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 4.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 úno 2017
8.9

Great hostel. But the net and light at the room are bad. General i will recomend...

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.