Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Hyde Park Inn Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.1
Velmi dobré 5,446 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 6.2
ZAREZERVOVAT
7.1
Velmi dobré 5,446 recenzí
  • Hodnota za peníze 6.9
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.5
  • Zaměstnanci 7.8
  • Atmosféra 6.3
  • Čistota 6.5
  • Zařízení 6.2
Smart Hyde Park Inn Hostel Located at 48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater, London.
Smart Hyde Park Inn Hostel
England
London W2 3JA 48 - 50 Inverness Terrace, Bayswater
71% 5446
51.5123081 -0.1862096
Smart Hyde Park Inn Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Argentina, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
24 srp 2016
7.1

It was ok! But I do not recommend it for long stayings because the rooms are very small.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
22 srp 2016
10.0

Nice to visit a hostel that ticks all the boxes:)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
8.6

This hostel is full of old people and families. No one socialises with each other. This is probably due to the curtains around the bed in the rooms which is fantastic for privacy, especially in such small rooms. My advice to walk around the hostel and find a good toilet/shower by your standards. Pushing the button constantly on the bathroom taps is ridiculous, the showers gave you 10 secs which wasn't so bad.I would stay here again for the location and value for money (especially with breakfast)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Smíšená skupina, 18-24
  • Horlivý cestovatel
  • 12 Recenze
15 srp 2016
8.6

Die Lage ist super, ca. 150m bis zur nächsten U-Bahn Station, Supermarkt und andere Läden auch sehr nah. Das Zimmer war sauber, dass Bad auch. Das Zimmer war etwas klein, das Bad aber noch kleiner. Es hat die Ausmaße eines Wohnwagen Bads, etwas schade, ansonsten war es ein schöner Aufenthalt. Frühstück ist Toast mit Marmelade und Nutella.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Muž, 41+
  • Horlivý cestovatel
  • 17 Recenze
15 srp 2016
5.1

They need to sort out the atmosphere, and certainly deal with the under hand comments, and general discriminatory demeanour of some of its staff. you can;'t do anything about the rude foreigners.

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Argentina, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
15 srp 2016
2.6

My suitcase was stollen

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 31-40
  • Světoběžník
  • 30 Recenze
13 srp 2016
6.9

Muita coisa pra melhorar. O hostel é bem localizado, mas não tem tomadas nos quartos nem luz pra leitura. O wifi em horários de pico não é grande coisa. As portas do banheiro onde ficam os chuveiros não trancam. O café da manhã não tem gosto de nada!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
12 srp 2016
8.6

Nous étions 4 et avons passé un super séjour. Il y a des prises à chaque lit, les sanitaires sont propres, le petit déjeuner est gratuit, la localisation est géniale. Il y a en plus des restaurants, bars, ou supermarchés autour. Je ne trouve pas justifier les différentes critiques que j'ai pu lire avant mon départ mais peut être que l'auberge s'est améliorée. En tout cas, je la recommande: le rapport qualité /prix est imbattable.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Německo, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
6 srp 2016
8.0

there are too many beds in the dorm (3 instead of the regular 2 on top of one another) - no room to store your things, and the floor is always packed with trolleys and stuff.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 srp 2016
2.0

DO NOT STAY HERE. This hostel was absolutely disgusting. We found blood on one of our pillows upon arriving and roaches in the washroom. The rooms were like bunkers with beds cramped in threes and no AC. Left at 7am after one staying one night and cancelled the rest of our stay.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 2.0Zabezpečení
    • 2.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 2.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.