Hostelworld.com

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Smart Hyde Park Inn Hostel

Group of 15 or more?

Contact our Group Travel team directly for a tailor made solution for your group

Ceny
mapa
Recenze
7.4
Velmi dobré 5740 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.4
ZAREZERVOVAT
7.4
Velmi dobré 5740 recenzí
  • Hodnota za peníze 7.3
  • Zabezpečení 7.6
  • Umístění 8.8
  • Zaměstnanci 7.9
  • Atmosféra 6.8
  • Čistota 6.6
  • Zařízení 6.4

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
14 čvc 2017
4.9

No habia agua caliente para ducharse, el personal no es gentil con los huéspedes.

    • 2.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 2.0Zařízení
    • 2.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • vonvonbu4457
  • Filipíny, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čvc 2017
5.7

Some of the staff are not really very friendly. Doesn't even smile. Good value for money, very cheap, and provides the basics. Good location, very near the Bayswater Underground station. Rooms not well ventilated. They don't provide lockable lockers, you have to pay to use it. Unusual for a hostel.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 4.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 4.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 6.0Čistota
  • Anonymní
  • Španělsko, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
13 čvc 2017
7.7

Buen sitio para el precio que tiene! Las habitaciones no son muy amplias, pero si buscas comodidad a la hora de moverte es un buen sitio. El desayuno(incluido) deja bastante que desear

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 7 Recenze
10 čvc 2017
10.0

Es la segunda vez que me hospedo en este lugar y me encanta, es superior a todo. Sin dudarlo, voy a hospedarme aquí la próxima vez que visite Londres, lo recomendaría ampliamente a todos. Es maravilloso!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Anglie, Žena, 41+
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
8 čvc 2017
8.0

Good night- just the job. My room was a. It noisy as adjacent to a lively rec. area on a Saturday. Ought but fine with earplugs!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Australia, Smíšená skupina, 18-24
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
7 čvc 2017
7.7

Room and ensuite were very very small, poor wifi, and no water in our room when we arrived.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota
  • Anonymní
  • Francie, Muž, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
6 čvc 2017
7.1

Sachant que vous ne risquez pas de pouvoir trouver moins cher dans le centre de Londres, l'hotel vaut son prix. Néanmoins, il faut se préparer à plusieurs choses: - Les dortoirs de 16 ou de 20 sont très petits et exigus (en été il fait chaud à l'intérieur!) - Les douches marchent moyennement bien - La propreté laisse à désirer En revanche, - le personnel est très serviable l'auberge est vraiment située - Petit déj' correct Parfait pour des jeunes à sac à dos en somme

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 4.0Čistota
  • Anonymní
  • Itálie, Skupina ženy, 18-24
  • Nomád nováček
  • 3 Recenze
3 čvc 2017
8.3

The only negative point is that it was too hot. Despite two cooling fans the room was so hot that some nights I could barely sleep, and even just stay in for few minutes was impossible. If truth be told that was a problem probably related to that specific room and also our week in London has been a very hot one. By the way we had an amazing time there - the atmosphere is very relaxed and friendly - and the hostel is in a perfect position too (near several bus stops and an underground station).

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 8.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Chile, Žena, 18-24
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
3 čvc 2017
8.0

Hay muy pocos baños para tantos huéspedes.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 6.0Umístění
    • 6.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Mexiko, Žena, 31-40
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
3 čvc 2017
5.1

Hace 2años me quedé en este hostal, la experiencia fue buena; la estación del Tube está muy cerca, el cuarto estaba limpio y era agradable el lugar, por eso lo volví a elegir. En esta ocasión fue todo lo contrario. La habitación estaba muy sucia, era obvio que no le dan una buena limpiada a la alfombra desde hace mucho; debajo de la cama había un condón usado. El colchón estaba totalmente vencido. Toda la noche se escuchó un ruido molesto, que venía del techo. No me vuelvo a quedar aquí.

    • 4.0Hodnota za peníze
    • 6.0Zabezpečení
    • 8.0Umístění
    • 4.0Zařízení
    • 6.0Zaměstnanci
    • 6.0Atmosféra
    • 2.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našich newsletterů a dostávejte ty nejlepší nabídky hostelů a novinky přímo do vašich e-mailových schránek. Z odběru se můžete kdykoliv odhlásit.