Hostelworld.com
HostelBookers Logo

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Slow Hostel

Group of 15 or more?

Our sister site HostelBookers can create a tailor-made booking plan for your large travel group.

Ceny
mapa
Recenze
9.6
Nádherný 150 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.4
ZAREZERVOVAT
9.6
Nádherný 150 recenzí
  • Hodnota za peníze 9.2
  • Zabezpečení 9.4
  • Umístění 10.0
  • Zaměstnanci 10.0
  • Atmosféra 9.4
  • Čistota 9.8
  • Zařízení 9.4
Slow Hostel Located at Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina, Joao Pessoa.
Slow Hostel
Brazil
Joao Pessoa Paraiba 58038040 Av. Cajazeiras, 108 Manaíra, Marina
96% 150
-7.1073699 -34.8278725
Slow Hostel
    Pokoje jsou k dispozici

Následující recenze odeslali zákazníci, kteří si rezervovali během posledních 12 měsíců. Recenze a hodnocení v poli hodnocení jsou založeny na celkové zpětné vazbě a názorech zákazníků, kteří je odeslali, a nevyjadřují názory Hostelworld.com. Tímto způsobem získáte přesný názor na to, jak dobrý hostel opravdu je.
Přečíst pokyny jak recenzovat

  • Zobrazit:
  • Seřadit Podle:
  • Anonymní
  • Brazílie, Muž, 31-40
  • Nomád nováček
  • 1 Přezkoumání
6 čer 2016
10.0

Me senti em casa, lugar super limpo, seguro e confortável. Os funcionários são os mais gentis possíveis.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Kanada, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
6 čer 2016
9.1

Sans aucun doute l'auberge avec l'accueil la plus chaleureuse que j'ai reçu de ma vie ! Ces gens sont des passionnés ! L'endroit est située à 1 minute de l'arrêt de bus qui est juste à côté de la plage !! Tout près, vous avez tout ce qu'il vous faut pour votre séjour, restaurants, bars, banques, magasins, plage, locations de vélo, excusions ; tout ! L'auberge est très propre et très belle aussi !!

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • aprevidelli
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
12 dub 2016
9.7

A very nice queries hostel. Close to the beach. Clean and well equipped. The staff is super helpful and they know everything about João Pessoa. The rooms are comfortable, pretty and the bathrooms are big and clean. I super recommend them. Not a party hostel, guys. Nice headquarters for JP :)

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Švýcarsko, Pár, 25-30
  • Světoběžník
  • 23 Recenze
6 bře 2016
10.0

Es waren sehr schöne 3 Tage die wir im Hostel verbringen durften. Das familiäre und überaus nette Hostel-Team hat uns immer geholfen und gute Tipps gegeben. Die Zimmer weißen großzügig Platz auf und das Bad ist riesig. Alles war immer sehr sauber. Der Aufenthaltsbereich ist sehr cool gemacht. Beim Frühstück kann man jeden Tag 5 verschiedenen Sachen bestellen (auch alle miteinander)...und jeden Tag etwas anders. Sehr lecker! Das hostel können wir wärmsten weiter empfehlen.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • rodrigocarminati
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
16 úno 2016
10.0

Excelente ambiente e localização, bem como, todo staff sempre prontos e dispostas a nos ajudar. RECOMENDO SEMPRE!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
13 úno 2016
9.4

Cette auberge situee apres de la plage, des arrets de bus, et d un supermarche est un havre de paix: pieces spacieuses, cuisine moderne et tres bien equipee, pdj varie, cour pour laver et secher le linge. Staff parlant plusieurs langues dont le francais.

    • 8.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
11 úno 2016
9.7

I loved the hostel, staff and other travelers I've met there, staying there was amazing. Adorei, super recomendo!!

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • Anonymní
  • Brazílie, Žena, 25-30
  • Nomád nováček
  • 2 Recenze
10 úno 2016
9.7

Equipe solícita e prestativa, quarto e todo o ambiente do hostel sempre limpos e organizados. O custo-benefício vale muito a pena. Great team, room and all the hostel always very clean and organized. For the price, it's a great deal.

    • 10.0Hodnota za peníze
    • 8.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 10.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 10.0Atmosféra
    • 10.0Čistota
  • tkvint
  • Brazílie, Muž, 25-30
  • Nomád nováček
  • 6 Recenze
4 úno 2016
8.6

Excellent Hostel! For sure, is the best choice in town. Nice and comfy rooms, clean bathroom. The breakfast is very good, but it's not an "all you can eat" option, but it's ok and enough for 99% of people. The atmosphere is very calm, IT'S NOT A PARTY HOSTEL!!! It's a place to chill out, close to the beach, lie down on a hammock and enjoy the silence. Great staff, very nice and gentle, always ready to help!

    • 6.0Hodnota za peníze
    • 10.0Zabezpečení
    • 10.0Umístění
    • 8.0Zařízení
    • 10.0Zaměstnanci
    • 8.0Atmosféra
    • 8.0Čistota

Mobilní aplikace Hostelworld

Rezervujte si pokoj na cestách s novou mobilní aplikací Hostelworld.

Vyhledejte a rezervujte si jedno z více než 33 000 zařízení ve více než 170 zemí, odkudkoliv.

Registrace Do Newsletteru

Odesílám informace

Děkujeme za přihlášení k odběru novinek!

Přihlaste se k odběru našeho měsíčníku, kde získáte nejlepší hostelové nabídky a novinky přímo v e-mailu. Můžete se kdykoliv odhlásit.